O sobotní noci to v Los Angeles žilo. Dveře v klubu, kde Ellen DeGeneres slavila 60. narozeniny, se netrhly. Na oslavu dorazila pochopitelně část klanu Kardashianových, konkrétně Kim Kardashian s manželem Kaney Westem a  její matka Kriss Jenner.

Na mejdanu se potkali také bývalí manželé Gwyneth Paltrow a Chris Martin. Oba přišli se svými novými milenci, Gwyneth s Bradem Falchukem a Chris s Dakotou Johnson.

A aby toho nebylo málo, přítomna byla i jeho bývalá přítelkyně Jennifer Lawrence. Ta přišla s pánských doprovodem tmavé pleti.

Moderátorce popřála také zakulacená (možná jen oblečením) Drew Barrymore, která si přivedla přítele Davida Hutchinsona. Ve volných šatech vyvolala spekulace, zda je těhotná, nebo přibrala pár kilo navíc.

Nechyběl ani Leonardo DiCaprio se svou přítelkyní Camilou Morronou. Dorazila také zpěvačka Pink s manželem, herečka Reese Witherspoon, rapper Pharrell Williams, kterému padla kolem krku a olíbala ho Jennifer Aniston.

Oslavy se zúčastnila také Jennifer Lopez, Adele, moderátorka Oprah Winfrey, rappeři P. Diddy, The Weekend a další. Na parketě to rozjela také herečka Mellisa McCarthy z Gilmorových děvčat a zamilovaný taneček patřil oslavenkyni Ellen DeGeneres s partnerkou Portiou de Rossi.

Víno, šampus, a další drinky na večírku tekly proudem a oslavenkyně si své kulatiny pořádně užila. Ještě pár dní po mejdanu neustále děkuje přítomným za jejich přání, gratulace a účast.

Video: Jak to vypadalo na večírku Ellen DeGeneres?

Fotogalerie
37 fotografií