Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drama na Šumpersku: Po srážkách mikrobusu a tří aut 21 zraněných!

Autor: ČTK - 
6. února 2018
08:29

Při dvou nehodách minibusu, dodávky a dvou osobních automobilů se dnes časně ráno u Písařova na Šumpersku zranilo 21 lidí. Sedm zraněných osob záchranáři převezli do nemocnic. Silnice číslo 11 je v místě srážky uzavřena, policie zde řídí dopravu. Okolnosti nehod vyšetřuje policie.

Nehoda se na silnici u Písařova stala krátce před 05:00. "Podle aktuálně dostupných informací se při nehodě zranilo celkem 21 osob, sedm z nich bylo odvezeno do nemocnic v okolí. Žádného se zraněných nemuseli hasiči z havarovaných vozidel vyprošťovat," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová ČTK řekla, že u Písařova nejprve havaroval minibus, ve kterém cestovalo 18 osob, s osobním vozidlem. "Chvíli poté na stejném místě došlo k druhé dopravní nehodě, kdy se střetl nákladní vůz Ford Transit s osobním vozidlem. U obou dopravních nehod došlo ke zranění účastníků," podotkla.

Silnice je v místě nehody u Písařova stále uzavřena. "Odklon dopravy provádí policisté společně s hasiči," dodala policejní mluvčí.

VIDEO Tisíc mrtvých kuřat: D1 na Brno byla uzavřena

moiaza ( 6. února 2018 08:49 )

Zas nějaký pilot F-1.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání