Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie našla nezvěstnou Marii s manželem Viktorem: Rodiče jsou v šoku!

2. února 2018
17:04

Policie našla ruský manželský pár, po kterém pátrala od přelomu roku. Marii M. a jejího muže Viktora se podařilo vypátrat v zahraničí. Oba jsou v pořádku. Informaci serveru Novinky.cz potvrdila ČTK mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Kvůli zmizení šestadvacetileté Marie M. se na českou policii koncem loňského roku obrátili její ruští rodiče. Poslední informace o pohřešovaném páru totiž pocházely z června 2016 z Kladna. Otec ženy měl obavu, že se jeho dcera stala obětí závažného násilného trestného činu, ze kterého podezříval jejího manžela.

„Na základě intenzivní přímé mezinárodní policejní spolupráce se díky zahraničním kolegům podařilo manžele dne 1. února 2018 vypátrat mimo území České republiky,“ uvedla Nguyenová. Manželé jsou podle ní v naprostém pořádku a bylo vyloučeno, že by se žena stala obětí násilného trestného činu.

V které zemi se podařilo ruský pár vypátrat, policie neuvedla. „S ohledem na plnoletost, právo a svobodný projev vůle pohřešované, která si nepřeje, aby její příbuzní byli informováni o jejich pobytu, nemůžeme sdělit místo jejich vypátrání,“ vysvětlila mluvčí policejního prezidia.

Po Marii M. a jejím muži Viktorovi už česká policie v minulosti jednou pátrala, uvádí server Aktuálně.cz. Policisté podle něj oba manžele zadrželi předloni v červnu v Kladně, ale nakonec je propustili, a to přesto, že neměli v pořádku doklady.

tini ( 2. února 2018 21:20 )

 Hlavne toho o nich hodne piste, at Jim to poradne zavarite; jestli uz jste toho nedosahli....

j_dc_cv ( 2. února 2018 18:00 )

 A jak jste bleskové zjistili, že rodiče jsou v šoku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání