Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 skandálů a kontroverzí Jiřího Menzela (†82): Vypráskání prutem, osahávání moderátorky naostro či o 40 let mladší žena

/
  • Jiří Menzel sahal Gábině hluboko do zadního výstřihu. Zkoumal, zda má kalhotky, a při té příležitosti jí sahal na zadek.
    Aktualizováno - 2. srpna 2022 ● 11:30
    6. září 2020 ● 23:27

    Režisér Jiří Menzel (†82) se vždycky uměl bavit a za svůj život prožil různé situace. Některé byly krásné, vtipné, ale také i smutné anebo přímo skandální. Podívejte si na některé z nich!

  • 1.

    Sňatek s krásnou Olgou

    Lásce člověk neporučí. Když se ale rozneslo, že si režisér Jiří Menzel vzal o 40 let mladší novinářku Olgu Kelymanovou, ťukali si mnozí na čelo. Olga s Jiřím se seznámili při práci, když ho mladá studentka žurnalistiky požádala o rozhovor. Nakonec se mezi nimi rozhořela láska, kterou v roce 2004 zpečetili v Thajsku sňatkem. Mladá blondýnka byla první ženou, která Jiřího jako zapřísáhlého starého mládence dokázala dostat do chomoutu.

    3797135:full:true:true

  • 2.

    Sešvihání prutem ve Varech

    V roce 1998 vzal režisér Jiří Menzel na filmovém festivalu v Karlových Varech proutek a veřejně jím zbičoval producenta Jiřího Sirotka. Chtěl tím dát veřejně najevo svůj nesouhlas se sporem, který mezi nimi byl. Oba se tehdy hádali o zfilmování knihy Bohumila Hrabala, Obsluhoval jsem anglického krále. Po tomto incidentu Sirotek po Menzelovi požadoval omluvu.

    Jiří Menzel vypráskal prutem producenta Sirotka.
    Autor: ČTK
    Bohumil Hrabal
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Osahávačka Partyšové

    V Karlových Varech byl zkrátka Menzel vždycky ve svém živlu. Před pár lety se dokonce odvázal natolik, že moderátorce Gábině Partyšové sahal pod šaty a prozkoumával, co pod nimi má... nebo spíš nemá. Byla totiž naostro. Chování Jiřího jí ale nevadilo. A nic na to neříkala ani režisérova manželka Olga. Ta se jen potutelně usmívala. Jen ať si užije, vzkázala tenkrát...

     

    Galerii necudných fotek najdete ZDE>>>

    Jiří Menzel osahával Gábinu Partyšovou.
    Autor: archiv

    Video
    Video se připravuje ...

    Ostře sledované hmaty: Menzelová promluvila o úletu manžela! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

  • 4.

    Brabcovo dítě

    Mnohokrát se veřejně diskutovalo o tom, jak to vlastně je s dcerami Olgy Menzelové. Kdo je vlastně jejich otec. Jiří údajně už děti mít totiž nechtěl a Olga poté otěhotněla s režisérem Jaroslavem Brabcem. Z tohoto vztahu se narodila dcera Anička. 

     

    O pár let později ale Menzel otočil a i on se chtěl stát plnohodnotným rodičem. A tak byla počata mladší holčička Evička, u jejíhož porodu Menzel asistoval a později to popisoval jako ten největší zážitek v životě.

    Více o stavu oscarového režiséra Jiřího Menzela čtetě zde>>

    Olga Menzelová s Jiřím Menzelem, dcerou Aničkou a jejich společnou dcerkou Evičkou.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Konflikt s Koktovou

    Jako režisér se Jiří Menzel mnohokrát za život setkal s nepříjemnými situacemi, které ho zamrzely. O jednu takovou se postarala Ornella Koktová, která ho kdysi nařkla z toho, že zneužil její obnažené fotky, které se mu dostaly pod ruce díky castingu na jeho nový film, kam se Ornella přihlásila. Ornella neuspěla a fotky se posléze objevily na veřejnosti, za což mladice vinila právě Menzela.

    „Pepovi jsem hned volala a řekla jsem mu, že ten jeho kamarád Menzel je pěknej kret*n, že je to totální zoufalec, kterej už neví, jak si udělat reklamu na svůj ubohej film. Přitom je to obyčejnej film,“ uvedla tehdy. Menzel kvůli tomu dokonce přemýšlel o žalobě.

    Ornella Koktová
    Autor: Herminapress.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

pralinen: Pohřeb nechtěl, ale rodinný videjko se zveřejnit muselo. Nějak se Olinka zviditelnit a připomenout musí. Pokus s umírajícím hrát na city ale nevyšel...Na moje určitě ne

(08. 09. 2020 13:12)

latecia: Co by si nesahnul kdyz je to pan Oskarovy reziser! Vlepila bych za to kazdymu at je to kdokoli. Cesky nemaji sebeuctu.

(07. 09. 2020 17:58)

dzambulka007: STBák byl tvůj fotr a ne Gott, ty zrůdičko.

(07. 09. 2020 09:31)

SCHWARZENBERG: Před rokem STBák Gott, teď zase tenhle vometák. To zase v televizi nebude nic.

(07. 09. 2020 08:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy