Milovník žen Jiří Menzel má stále v živé paměti pohled na svou manželku Olgu Menzelovou, která loni ve Varech laškovala s tehdy ještě manželem Partyšové Josefem Koktou. Na zahajovacím večírku ve Varech se posilnil vínem a jen co se Partyšová mihla kolem něj v dráždivě průhledných šatech, odchytil ji.

Zastavil ji a pečlivě zkoumal, kam až výstřih na zádech vede. Moderátorce to kupodivu nevadilo, držela jako pes. Jen co Menzel s průzkumem skončil, obrátila se k němu Gábina a začala pro změnu osahávat jeho. V předklonu a pěkně zblízka nahlížela pod jeho košili, na které měl ještě vestu. Tomu všem přihlížela Menzelova manželka Olga, která se nestačila divit.

Video
Video se připravuje ...

Chlípný Menzel: Partyšové ohmatával zadek, reportérce prsa! Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jan Jedlička

Jejich vzájemného osahávání si všimla i naše pohotová reportérka, která s režisérem přiběhla udělat rozhovor. Během toho, co Menzel odpovídal, mu Partyšová visela na krku a Menzel jí nenápadně osahával zadek.

Jenže nezůstalo jen u toho, jeho touha po pozadí Gábiny byla tak velká, že v jednu chvíli beze studu zasunul svou ruku pod její šaty. Gábina stále držela a ani na okamžik mu nedala najevo, že jí Menzelova ruka na jejím holém pozadí vadí. Ovíněný režisér tak s klidem hloubal níž a níž.

U vzájemných dotyků to však zdaleka neskončilo. Rozzářená Gábina házela na pana režiséra flirtovní pohledy a jejich sblížení bylo natolik silné, že se v jednu chvíli dokonce políbili. A do přátelského políbení měla jejich pusa hodně daleko.

Jenom Partyšová ale Menzelovi nestačila. Sotva se k nim přidala bývalá dáma republiky Dagmar Havlová, osahal si i ji. Nejdříve se jí pověsil kolem pasu a pak ji políbil na vlasy. Jeden polibek pak věnoval i kamarádce Gábiny Partyšové. Jestli byl jeho záměr vrátit Olze úder z loňského úletu s Koktou, tak se mu to povedlo skutečně ve velkém.

Video
Video se připravuje ...

Janžurová, Šmuclerová, Čvančarová: Proč milujeme Mela Gibsona! Markéta Reinischová, Jiří Jedlička, David Vaníček

Video
Video se připravuje ...

Havlová na večírku: Něžné doteky od slavného střihače! Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jan Jedlička