Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová se vdala za svého dlouholetého partnera Ladislava Poláka (50) už v říjnu loňského roku. „Bylo to tak, že Láďa – můj manžel – řekl, že když svatbu nestihneme do jeho padesátin, už to snad nikdy nedáme. Pak odjel na dovolenou na Sardinii a řekl, že pokud svatbu do té doby zařídím, tak se vezmeme,“ řekla Daniela Šinkorová v rozhovoru pro Aha pro ženy.

„A já jsem se odhodlala a všechno jsem za tu dobu oběhala. Chystali jsme se na to deset let a pak to stihli za deset dní,“ dodala moderátorka, která provází pořadem Top Star na Primě. Nakonec se Šinkorová provdala na oslavě manželových narozenin. Tam všechny příbuzné pozvala pod záminkou mejdanu a nakonec z toho byla svatba.

Nic o chystané svatbě neřekla ale ani svým kolegům z televize, kteří pak byli naštvaní. „Že jsem jejich rodina a že jim to uteklo,“ vysvětlila.

Na herečku toho však bylo tehdy moc a před svým velkým dnem zkolabovala. „Ano, nechala jsem si píchnout vitaminovou injekci. Je pravda, že obřad vyšel akorát do šíleného pracovního maratonu, do toho mě skolila viróza,“ dodala Šinkorová.

CO DALŠÍHO HEREČKA PROZRADILA? TO SE DOČTETE V NOVÉM ČÍSLE AHA PRO ŽENY!

Fotogalerie
11 fotografií