Martin Chodúr (26), který na svém Facebooku uveřejnil fotku novorozeného syna Martina a rozesmáté přítelkyně Ivony Zelníkové (41), není rozhodně jedinou českou celebritou, která ke své propagaci využívá dítě, zdravotní stav nebo jiný osobní důvod.

I když to dělají téměř všechny slavné osobnosti, které mají Facebook nebo Instagram, do řečí se v poslední době dostala herečka Dagmar Havlová, která zavzpomínala na to, jak se svým manželem Václavem (†75), rádi chodili do konkrétního thajského masážního salonu. Že bych chtěla zadarmo chodit k Thajkám, kde jedna masáž vyjde na 1200 korun?

 

To Martin Chodúr k fotce šťastné rodinky přidal popisek o chystaném koncertu, včetně webových stránek a soutěže o lístky. Vstupenkový portál by to neudělal lépe! Nebo má snad Martin problém s návštěvností svých koncertů?

Moderátorka Top Staru Daniela Šinkorová měla zase to "štěstí", že zkolabovala ve svém salonu krásy. Nechala se vyfotit s kanylou v ruce a doplnila fotku o informaci o večerním představení muzikálu Mamma Mia! Ten pochopitelně i s kolapsem na krku stihla...

Velkou přebornicí v PR čehokoliv je i bývalá moderátorka Michaela Ochotská, která nezveřejní snímek bez skryté reklamy...

Fotogalerie
4 fotografie