Partyšová s Fernbauerem sehráli na své známé slušnou habaďůru. Sezvali je na oslavu jeho čtyřicítky, kde všem v sobotu večer spadla brada. „Na oslavě proběhly naše zásnuby a hned i svatba!“ potvrdila Blesku včera Partyšová sama s tím, že nově se jmenuje Gabriela Fernbauerová-Partyšová.

„Hosté o tom našem plánu vůbec nevěděli. Ale to jsem před pár dny nevěděla ani já,“ prozradila, že vše se vyřizovalo v šibeničních termínech. Veselice proběhla v luxusní sushi restauraci Soho v Praze, pokud si ale myslíte, že se to tam tvářemi Novy jen hemžilo, jste na omylu.

Partyšová svatební veselici pojala velmi rodinně a z celebrit zvala jen skutečné přátele. Ze své nedaleké vily se tak přivalila Halina Pawlowská (60), se svou paní Alicí přispěchal rocker Petr Janda (73) a fotoreportéři Blesku zastihli i mistra etikety Ladislava Špačka (66), přišla i její někdejší šéfka Lenka Hornová (49).

Jinak přijížděla jedna limuzína za druhou s vyfiknutými hosty, kteří vláčeli obrovské kytice a dary. „Dohromady nás bylo přes dvě stě,“ dodala ještě včera k večeru, kdy Danielovi strojila první manželskou snídani. Partička totiž křepčili až do rozednění!

Zamilovaný vzkaz

A jaký dárek dala Partyšová svému muži k jubileu vedle svého »Ano«? Blesk včera narazil u dálnice na Roztylech na obří billboard »Miluji Tě, Danieli«. Je od ní? „Ano, je to ručně psaný vzkaz pro mého teď již manžela,“ potvrdila. Tím místem prý denně projíždí...

Fotogalerie
18 fotografií