V sobotu řekla ano svému bohatému milenci. Moderátorce Gábině Partyšové navlékl snubní prsten její přítel Daniel Farnbauer. A že s tím dělali tajnosti. Do poslední chvilky o plánované svatbě nikdo nevěděl, ani svatebčané. Ti si totiž mysleli, že je Gábina s přítelem zvou na narozeninovou párty do podniku v Podolí. Jaké bylo jejich překvapení, když jim bylo oznámeno, oč skutečně běží. Proto se není čemu divit, že se slavilo až do rána.

Sympatická moderátorka do toho podruhé praštila velmi rychle. S novým manželem Farnbauerem se totiž seznámila teprve v prosinci 2014 a ukázala se s ním na veřejnosti v lednu 2015. Ačkoliv dřív tvrdila, že svatbu neplánují, nakonec to dopadlo úplně jinak.

Páreček si před časem užil romantickou plavbu po Karibiku, kde moderátorka s milencem relaxovala a užívala sluníčka. Je možné, že právě tam vznikly tajné plány na nečekanou svatbu, se kterou všem vytřou zrak. 

Sympatická moderátorka odpověděla na otázku Blesku ohledně svatby krátkou smskou, kde informaci potvrdila.

Gabriela Partyšová už byla jednou vdaná. Jejím manželem byl Josef Kokta, se kterým má moderátorka syna Kristiána. Před třemi lety se pár rozvedl a Kokta se znovu oženil.

FOTOGRAFIE ZE SVATBY GÁBINY PARTYŠOVÉ UŽ ZÍTRA V BLESKU!

Fotogalerie
13 fotografií