Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotografování bez omezení

29. listopadu 2010
00:01
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Užijte si zimní koulovačku na sněhu, šnorchlování v moři nebo adrenalinovou jízdu na divoké řece na raftu.  Žádný strach. Nové super odolné outdoorové fotoaparáty Olympus mju TOUGH vždy ve skvělé kvalitě zaznamenají vše, co právě prožíváte.

Fotoaparáty životu odolné

Vzpomínáte na dobu, kdy jste při fotografování na pláži, na horách nebo v dešti trnuli při každém použití fotoaparátu, aby se vám neporouchal? Nebo na neustálý strach z toho, aby vám vaše neposedné dítko nehodilo fotoaparát do písku na pláži nebo nedej bože do hotelového bazénu. Nyní můžete být konečně v klidu. Super odolné outdoorové foto-video aparáty Olympus mju TOUGH 3000, 6020 a 8010 jsou na všechny tyto nehody dokonale připravené. Jsou vodotěsné do hloubky až 10 m, odolné vůči pádům na zem z výšky až 2 m a odolné mrazu až do teploty -10°C. Model mju TOUGH-8010 je navíc odolný proti tlaku až 100 kg. Vy si tak můžete naplno užívat a pořizovat překrásné akční fotky a vzrušující videa, o kterých ostatní jen sní.

Olympus mju TOUGH Olympus mju TOUGH | AARON

Prvotřídní fotky i videa

Pří vývoji těchto moderních foto-video aparátů však nebyl kladen důraz pouze na jejich extrémní odolnost, ale především na to, aby svým uživatelům poskytovali skvělou obrazovou kvalitu fotografií i videí. A toto bezezbytku splňují.  Všechny tři modely jsou vybavené přesným širokoúhlým objektivem s výkonným 3,6x resp. 5x optickým zoomem, dvojí stabilizací obrazu proti rozmazání snímků, vysokým rozlišením 12 resp. 14 Mpx a velkou a přehlednou 2,7“ HyperCrystal LCD obrazovkou s širokým pozorovacím úhlem a jasným obrazem i na přímém slunečním světle.  Kromě toho umožňují nahrávat špičková videa se zvukem ve vysokém HD rozlišení. O to, abyste nikdy nepromeškali žádný skvělý záběr, se samozřejmě starají i další ověřené Olympus funkce - od několika unikátních obrazových magických filtrů a režimu pro skvělý vzhled pokožky Beauty Mode až po inteligentní režim i-Auto nebo funkci AF-Tracking zajišťující kontinuální ostření na pohybující se předmět. Velkou výhodou je také extrémně velké interní paměť 1GB resp. 2GB, která vám umožní fotografovat i bez nákupu paměťové karty.

Olympus mju TOUGH Olympus mju TOUGH | AARON

Jednodnoduhé ovládání

Také vás nebaví číst složité návody na ovládání? U fotoaparátů Olympus mju TOUGH to ani není zapotřebí. Extrémně jednoduché ovládání a menu v českém jazyce jsou dotaženy k naprosté dokonalosti. A pro případ, kdy si uživatel v některé situaci neví rady, kdykoli a kdekoli si na může na LCD obrazovce vyvolat rychlého průvodce.  To umožňuje naplno využívat veškerý potenciál fotoaparátu bez nutnosti se sebou neustále nosit tištěný návod.  Další zajímavou novinkou, kterou nabízí modely mju TOUGH 6020 a 8010, je možnost ovládání poklepem. Toto oceníte například v zimním období, kdy se vám při fotografování nechtějí sundávat rukavice.

Objednejte si Outdoorový fotoaparát za skvělé ceny ve firmě AARON, kde na Vás nyní čekají i hodnotné dárky v podobě paměťových karet nebo jiného příslušenství.
Mju TOUGH 3000 za cenu 3990,-
Mju TOUGH 6020 za cenu 6490,-
Mju TOUGH 8010 za cenu 8490,-





koldik ( 29. listopadu 2010 08:29 )

Fotky docela jdou ale co se vůbec nepovedlo je nahrávání videa teda zvuku k videu. Před nákupem si to dobře odzkoušejte a přečtěte návod i malý písmenka!!! Při reklamaci potom neuspějete vím co píšu vyhodil jsem prachy za Tough8010.

Zobrazit celou diskusi