Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lidské sovy plní svět aneb co je adrenalinový owling!

Autor: evak - 
16. července 2011
08:14

Honba za dokonalou fotografií za pomoci adrenalinového zážitku už našla své fanoušky. Planking nebo owling? Říká vám to něco? Tyto bláznivé záliby milionu lidí na celém světě ovládly internet.

Planking je už vcelku všeobecně známý. Fotografie, kdy se lidé dobrovolně prkenně natahují na nejneobvyklejších místech, si každý planker rád vystavuje na svém profilu na všemožných sociálních sítích. Například na Facebooku má planking přes půl milionu fanoušků. Jedná se ale hlavně o módní záležitosti. Proto planking teď střídá owling!

K owlingu (z angličtiny owl - sova) jsou nezbytné protažené svaly a samozřejmě rovnováha, jelikož člověk pro fotografa ztvárňuje posed á la sova. Mezi tradiční místa, kde se owling dá dělat, patří kuchyňská linka, tiskárna, skříň nebo skříň. Přesto se dají najít snímky, kde lidé sedí na střeše domků, či na hlavě sochy v nadživotní velikosti.

Naneštěstí planking má už také několik obětí, kdy se lidé snažili natáhnout na výškové budově a spadli dolů. Owling zatím smutná statistika netíží a snad ani nebude, hezká fotografie se ceně života přece nevyrovná.

znojmacka ( 16. července 2011 15:52 )

no nazdar..

587587 ( 16. července 2011 09:04 )

Zobrazit celou diskusi