Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šikana na letišti: Žena na vozíku se svlékla do prádla

Autor: Čas.sk, šim - 
3. prosince 2010
18:51

Přísnost bezpečnostních kontrol na amerických letištích nezná hranic. Američanka Tammy Banovac (52), která je upoutaná na vozík, se na protest svlékla do spodního prádla. Při předchozím letu ji totiž úředníci potupně a tak dlouho prověřovali, jestli nemá ve vozíku výbušninu, že kvůli tomu zmeškala let. Podobnému zacházení nyní sama svérázně předešla.

Před dvěma týdny musela Tammy podstoupit ponižující kontrolu. Příležitostná modelka Playboye nemohla zapomenout, že ji kontroloři nutili projet vozíkem rámem detektoru. To ona odmítla, protože to podle ní bylo zbytečné, když je její vozík celokovový. Stejně by 'pískal'.

Ochranka to ovšem nenechala jen tak a podrobila ji důkladné tělesné prohlídce. Na vozíku se ovšem našly stopy dusičnanů. Podle předpisů dusičnany na palubu nesmí, protože mohou být součástí výbušných systémů. Prohlídka trvala déle než hodinu a Tammy kvůli tomu zmeškala svůj let. „Kdyby to bylo kdekoli jinde, dalo by se to považovat za sexuální obtěžování,“ postěžovala si Tammy novinářům.

684963:gallery:true:true

To Tammy tak naštvalo, že se na další let patřičně připravila. K odbavovací kontrole na letišti v Oklahoma City přijela na vozíku oblečená jen do černého prádla a perlového náhrdelníku. Přes klín měla přehozený kabát. Když se v tomto modýlku objevila před celníky, polilo je horko. Žádné výbušniny nenašli. Bomba to ale byla i tak.

Ponižující zážitek Tammy Banovac připomněl případ, kdy letištní skener odhalil pod oblečením plenky proti úniku moči u starší dámy. Ta pak musela podstoupit velice ponižující kontrolu spodního prádla ze strany letištní ochranky.

mandat ( 4. prosince 2010 19:20 )

Bez duvodu to nebylo.Mozna,ze porad öpiskala a piskala.Tak se musela svleknout.Co,kdyby to byla teroristka?????????

qqqq ( 4. prosince 2010 13:11 )

Taková baba může na letiště i nahá .

bjutifl ( 4. prosince 2010 11:28 )

On snad někdo vážně uvěřil? Včera, když jsem ty fotky a video našla, hned sem si řekla, že to použiju jako perličku k pobavení, až k nám večer příde jeden rejža a producent videoklipů. Tady je jeho reakce na video: "Proboha co to je?........hrůza.........děs .........příšerný....pohyby jak marťan.....ne loutka........neviditelná loutka .......kdyby tam fakt byla, ten kluk by tutově čuměl jak péro z gauče .....taky mohli vybrat tělo, co na retuš nepotřebuje "kýbl barvy".......když už našli tak slušně retušovanou hlavu.......něco takhle sprasenýho sem eště neviděl.....to by si mě nikdo nedovolil ani ukázat.....to je na padáka." A jelikož došlo u pane reřiséra spíš k znechucení, než k pobavení, zahrála sem to do outu, a dva rozporůplné komentáře (Novinky x Blesk) na jejichž vzniku se z malé části podílel původní text "kachny" + až nemístná a směšná fantazie redaktorů, jsem už k společnému zhodnocení nepředhodila.

e.44 ( 4. prosince 2010 02:01 )

Hmmm. Zkoukla jsem. A dost jsem se pobavila. Tobě na tom videu vážně nepříde nic divnýho? Nejenže ta hlava k tomu tělu evidentně nepatří, ale nebylo ti ani divný, že se všichni okolo chovaj, jako kdyby tam vůbec nebyla? Dej mi nějakou hlavu, nějaký tělo a pozadí a já ti i s tím amatérským vybavením, co mám, udělám mnohem věrohodněji vypadající video.

i626 ( 3. prosince 2010 23:55 )

Není to fotomontáž. Na novinkách je i video..

Zobrazit celou diskusi