Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Matka (†38) se oběsila jen pár metrů od svých čtyř spících dětí

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mivr - 
1. prosince 2010
20:55

Američanka Sasha McCann se ve svém domě oběsila, a to jen několik metrů od pokojů, kde spaly její čtyři děti. Nikdo včetně její rodiny a nejbližších přátel nechápe, proč to udělala, co ji k zoufalému činu dohnalo.

Smrt paní McCann si nikdo nedokáže vysvětlit. Jen jedna její kamarádka nerada přiznala, že Sasha občas trpěla depresemi. Možná ty ji dovedly k tomu, že nechala své malé děti světu napospas. Přitom nejmladšímu z nich je jen deset měsíců! Další jsou ve věku jedenáct, sedm a čtyři roky.

Byla milující matkou

V den své smrti napsala pravděpodobně zoufalá Sasha své kamarádce Kelly Collins stručnou SMS: "Všem se omlouvám." To samozřejmě Kelly znepokojilo. Volala Sashe, ale ta jí nebrala telefon. Zkontaktovala tedy její matku, která od Sashy bydlí kousek, aby se za ní zašla podívat. Té už ale dcera neotevřela.

Přivolaná policie se do domu dostala a našla Sashu oběšenou. Spáchala sebevraždu jen kousek od pokoje svých dětí. Po sobě kromě nich zanechala jen poslední závěť položenou na sedačce.

"Mívala deprese, ale myslela jsem si, že je v pořádku," stále nemůže uvěřit smrti dcery matka Frances Drew. "Týden předtím nevypadala dobře. Ale jinak to byla velmi milující matka a skvělá kamarádka. Vždycky se starala o druhé. Moje děti ji zbožňovaly," vzpomíná její kamarádka Kelly. Proč se Sasha rozhodla řešit svou situace tímto způsobem se už nikdo nedozví, nikomu se nesvěřila.

ivkanatka ( 2. prosince 2010 17:23 )

Bohužel, máš pravdu " bubaku ".......

bubaku ( 2. prosince 2010 05:15 )

že tady u nás to nebude tak dlouho trvat a lidé také nebudou vědět kudy kam a bude to dopadat stejně

Zobrazit celou diskusi