Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

V rukou opilé chůvy se našla holčička (2)

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jad - 
19. listopadu 2010
21:47

Nepopsatelný strach zažila včera v podvečer žena z Prahy. Na Masarykově nádraží marně čekala na chůvu, která jí měla předat dvouletou dcerku. Vyděšená matka nakonec zalarmovala policii.

„Okamžitě jsme zahájili rozsáhlou pátrací akci. Zjistili jsme, že chůva i s holčičkou je u rodičů matky děvčátka,“ řekla Blesku Eva Miklíková z pražské policie. Dítě našli v naprostém pořádku, ale jeho opatrovnice byla zpitá pod obraz.

Podbný případ se odehrál před několika měsíci ve Vlašském Meziříčí na Žďársku. Chůva se místo batoleti (1,5) věnovala několika láhvím vína. Z bytu Ireny (49) se ozýval křik a dětský pláč. Přivolaní policisté našli bývalou úřednici úplně namol. Podle výpovědi sousedky se navíc žena v bytě zabarikádovala.

Svéráznou chůvu pak policisté převezli do Jihlavy na záchytku. „Trochu jsem popila, pár skleniček,“ vyprávěla druhý den. Po propuštění ze záchytky začala okamžitě ve městě hledat zastavárnu, kde by za svůj zlatý řetízek získala peníze na cestu z Jihlavy domů.

sharkfish ( 1. prosince 2010 21:30 )

no nepřeháněj, stane se, že k dítěti člověk potřebuje hlídání, i kdyby jen jednou za měsíc. šak máš taky děti, ne? tak nedělej machra. jo vlastně u vás hlídala manželka a kdyby náhodou někdy řekla "fotr, pohlídej je na hoďku", tak hned dostala bičem přes hřbet, né?

anka ( 20. listopadu 2010 19:14 )

jo....lidi jsou ruzni...

hugu ( 20. listopadu 2010 10:57 )

Asi autor jedl nějaký salát,Valašský to asi nebyl.

falesnysobik ( 20. listopadu 2010 03:17 )

Pokud mysleli to na Žďársku, tak je to Velké Meziříčí..ale stejně by si redaktoři měli zopakovat zeměpis

supermisa ( 20. listopadu 2010 02:55 )

Já neznám vůbec žádné Mezeříčí. Znám Valašské Meziříčí. Takže se netrefil ani Blesk, ani Ty. ;-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání