Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Anglie: Šílená rodina zavírala děti do klecí!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: INT, mivr, lenak - 
25. září 2010
06:00

Otřesný případ hyenismu vyšetřují britští policisté. Prarodiče a tety zavírali do provizorních klecí dvě malé děti. V domě, ve kterém rodina žila dva roky, byly navíc podle svědků díry ve zdech a nepořádek. Krutí členové rodiny už jsou obviněni z týrání dětí a sedí ve vazbě.

Britští strážníci byli šokováni, když dorazili do domu, kde byl v kleci zavřen malý chlapec. Podařilo se jim zjistit, že osmiletého chlapce i jeho o rok starší sestru do klecí rodina zavírá běžně.

Celou noc v klecích

Právě díky devítileté holčičce se o případu dozvěděla místní policie. Dívka totiž v pondělí utekla ze školy a odmítala se vrátit domů. Když do domu v Glasgow dorazili muži zákona, nevěřili vlastním očím. Stavení bylo ve velmi špatném stavu a navíc tam byl malý chlapec zavřený v kleci.

Nakonec vyšlo najevo, že prarodiče, oba ve věku dvaapadesáti let, a tety, jedna osmnáctiletá a další dvě dvaatřicetileté, děti zavírají do provizorních klecí každý den. Od časného večera až do ranních hodin, než je pošlou do školy!

Případem už se zabývá policie i soud. V pondělí by měl padnout rozsudek.

milo ( 29. září 2010 12:39 )

nechápu kde lidé vzali tvrzení, že jsme inteligentní rasa....takovéhle incidenty nás posílají ještě před dobu ledovou.....vždyť i ty zvířata mají víc inteligence než 80% lidské populace

ptolemaios ( 27. září 2010 10:27 )

JAK SI PŘEDSTAVUJÍ SVOBODU SLOVA V TOMTO LISTU

ptolemaios ( 27. září 2010 10:22 )

a když se kritizuje zacházení s ženami, tak pisatelé nechtějí vidět ty hrůzy co se dějí v našem "civilizovaném!!!" světě

paila ( 25. září 2010 10:06 )

šílená rodina v šíleném městě. Glasgow je neoficiální hlavním městem vraž v Evropě viz http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/glasgow-is-britains-murder-capital-as-knife-crime-spirals -737329.html To, co se stalo těm dětem je šílené, ale chudáci, ani neměly moc zastání, protože to město je plné gangů, násilníků atd.

paila ( 25. září 2010 09:46 )

nemyslím si, to bych těch dětí bylo nejmíň 5

Zobrazit celou diskusi