Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (5) vypadla z okna: Do náruče příbuzného!

Proč okno na oddělení nebylo zajištěno, zkoumá slovenská policie
Proč okno na oddělení nebylo zajištěno, zkoumá slovenská policie  (Autor: Reprofoto TV JOJ)
Autor: jos, koj - 
15. září 2010
10:10

Obrovské štěstí v neštěstí měla pětiletá Žanetka, která vypadla z okna nemocnice ve slovenském Trebišově. Dole ji totiž chytl její příbuzný do náruče!

V pondělí večer bylo na dětském oddělení trebišovské nemocnice pořádně rušno. Pětiletá Žanetka si tu hrála ve společenské místnosti a najednou zmizela. Šla se podívat k oknu, které bylo otevřené a vypadla ven.

Pád z druhého patra (asi z osmimetrové výšky) ale přežila. Má jen zlomená žebra. Dole ji totiž do náruče chytl jeden z příbuzných. Prý šel náhodou okolo.

Zázračnou verzi celého případu ale vyvrací vedení nemocnice. Žanetku prý k oknu přilákali právě příbuzní, kteří na ni volali. Když se dívka naklonila a vypadla, jeden z nich naštěstí rychle zareagoval.

Přesto se zdá, že vedení nemocnice nemá zcela čisté svědomí. Policie nyní podle slovenské televize JOJ zkoumá, proč okno ve společenské místnosti nebylo dostatečně zajištěno.

evita5555 ( 15. září 2010 14:20 )

Obrovské nešťastie mala maláŽanetka, že sa narodila do takej rodiny a má takých príbuzných, ktorí klamú a ktorí privolajú k oknu na 2. poschodí päťročné dievčatko bez toho, aby si uvedomili, že môže z toho okna vypadnúť. Ešte že aspon jeden z nich nebol debilný a stačil zareagovať.

Zobrazit celou diskusi