Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Družku chtěl vyhodit ze 6. patra!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Tip/Nový Čas)
Autor: tch, jos - 
28. června 2010
14:49

Sadista (38) z Ostravy se násilím snažil vyhodit svou partnerku (26) z okna v šestém patře. Rozlítilo ho, že mu dala kopačky. Žena se před smrtí či zmrzačením ubránila jen s vypětím všech sil.

Agresor, který měl v krvi přes dvě promile, svou oběť nejprve ochromil. Vší silou mrštil družkou o zeď, a pak se ji snažil vytlačit z okna. V ženě se ale probudil pud sebezáchovy. Začala se aktivně bránit, přestože už půlkou těla visela z okna dolů. „Žena zoufale volala o pomoc.

Drama, které se odehrávalo osmnáct metrů nad zemí, viděli lidé z ulice i z protějších domů,“ uvedla policistka Gabriela Holčáková s tím, že právě svědci zavolali na linku 158.

Žena bojující o život se nakonec ze sevření uvolnila a polonahá vyběhla z bytu. Při souboji z ní druh část oblečení serval. Skončila v péči lékařů, zatímco násilníka odvedla policie v poutech. S hrozbou až desetiletého žaláře putoval do vazby.

djaba ( 29. června 2010 14:47 )

No vidíte , ženský , co se stane , když chlapa neposloucháte .Neustále provokujete blbými nápady , nedáte chlapovi chvíli pokoj .No a vana přeteče a pak se divíte vy i okolí .V časech předválečných dostala baba přes přes*** běžně a byl v rodině klid.

helena ( 29. června 2010 10:55 )

hele, kdybys četl pořádně, tak by ses dozvěděl, že toho kreténa nepodváděla, jen se s ním chtěla rozejít, což on nemohl zřejmě strávit

bosomfriend ( 28. června 2010 19:52 )

tehdy se každý smíl, když manžel přeistihl ženu při nevěře a manžel vzal milence za ptá..... spustil ho z balkonu se slovy .... když má š tak dobrého ptá....., tak leť !Co když měla ptá...... ?

helena ( 28. června 2010 18:32 )

co zavřít, já opravdu nechci přispívat svými penězi na takové kretény. Jsem pro ho postavit ke zdi a zastřelit!!

mesalina ( 28. června 2010 15:25 )

takové magory zavřít na doživotí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání