Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Afroradní“ vyzývá ve videoštafetě islámobijce Konvičku. Dočká se odpovědi?

Teplický radní Dominik Feri se zapojil do videoštafety na téma uprchlíků. A hned položil otázku Martinu Konvičkovi z Bloku proti islámu.
Teplický radní Dominik Feri se zapojil do videoštafety na téma uprchlíků. A hned položil otázku Martinu Konvičkovi z Bloku proti islámu.  (Autor: Blesk - Jarmila Hluchá)
Autor: kle - 
2. listopadu 2015
05:30

Devatenáctiletý teplický radní Dominik Feri, který nedávno upoutal pozornost svým dotazem na uprchlíky směrem k prezidentu Miloši Zemanovi v pořadu Blesku, pořádá další akci. Na Facebooku se zapojil do videoštafety na téma migranti a vyzval k tomu i Martina Konvičku z Bloku proti islámu. Otázka byla jasná: Pomohl byste muslimovi v nouzi? 

Pravidla „Islam bucket challenge“ jsou jednoduchá. Debata se vede ve virtuálním veřejném prostoru, a to jak s názorově spřízněnými lidmi, tak s oponenty. „Natočte video, nominujte tři své přátele a nechte je zodpovědět otázku týkající se stavu společnosti, uprchlické krize či islámu. Nominovaní nechť otázky zodpoví, tagnou událost a nominují další,“ uvádí se k pravidlům.

Islam Bucket Challenge #4

Do Islam Bucket Challenge nominuju Michael Skřivan Jaroslav Cerman Jan Vrobel Martin Konvička Michal Zlatkovskýsnažte se, pánové :( https://www.facebook.com/events/748092845318400/

Posted by Dominik Feri on 28. říjen 2015

 

Dominik Feri, známý svou nedávnou slovní přestřelkou s prezidentem republiky Milošem Zemanem, je iniciátorem akce. Mimo jiné v jejím rámci vyzval „samotného Martina Konvičku, aby odpověděl na dotaz, zda by pomohl muslimovi v nouzi“.

O tom, že je celá videoštafeta míněna napůl v odlehčeném duchu, vypovídá poznámka na stránce události: Výtěžek jde na podporu potřebných. Příspěvek proveďte ve víčkách nebo bezkontaktně v modleních směrem k Mekce.

Podívejte se, jak to celé začalo:

Video Máte hezký účes, chválil Zeman Feriho. V 90 letech mu zaštítí narozeniny. - Blesk TV
Video se připravuje ...