Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Češi letěli na dovolenou do Nice. Místo toho skončili v srbském Niši

Autor: bud - 
13. prosince 2016
22:25

Stačí trocha nepozornosti a vysněná dovolená se snadno promění v peklo. Své o tom ví skupina Čechů, kteří se chtěli podívat do francouzského letoviska Nice. Jenže místo toho z Bratislavy odletěli do města Niš na jihovýchodě Srbska. Upozornil na to slovenský server Topky.sk.

Dva páry mladých Čechů si zařídily ubytování i zapůjčení auta v Nice, kde chtěly strávit několik dnů. Jenže organizátor výletu si při rezervaci letenek popletl dvě města a místo Nice u společnosti Ryanair zakoupil let do srbského města Niš. Společnost tam létá od letošního léta.

Po přistání podle svědectví jednoho ze zaměstnanců Ryanairu začali zmatkovat. „Prosím vás, my nejsme ve Francii,“ ptali se podle svědectví jednoho ze zaměstnanců společnosti letušek. Během okamžiku jim tedy ztroskotaly všechny plány.

Jak navíc uvedl server Topky.sk, Češi přiletěli toto pondělí, ale první let zpátky do Bratislavy je naplánován až na pátek. Pokud si nenajdou jinou dopravu, budou muset v Niši strávit celkem pět dnů. Podobný případ se údajně nestal poprvé. Lidé si spletli jak Nice a Niš, tak třeba řecký ostrov Rhodos s německým městem Rodez.

byvalyvoliccssd4 ( 14. prosince 2016 00:14 )

To naserre

andorea ( 13. prosince 2016 22:46 )

To je jak z Cimrmana: Místo letenek na Maltu skončíte na Baltu.

Zobrazit celou diskusi