Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Památky, pivo a plastiky: Česko stoupá na žebříčku zdravotní turistiky

Další turistické lákadlo Česka? Plastické operace (ilustrační foto)
Další turistické lákadlo Česka? Plastické operace (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ula - 
13. září 2015
06:00

Do Čech už se nejezdí jen kvůli památkám a dobrému pivu, ale také za plastickými operacemi. Kvalita zdravotní péče v této oblasti je totiž na výborné úrovni, i když plastický chirurg Ondřej Měšťák vidí prostor pro zlepšení.

Zatímco v Severní Americe se cestuje za zákroky do Brazílie, která se pyšní těmi nejlepšími plastickými chirurgy na celém světě, k nám cestují zájemci z Německa a Velké Británie. 

Proč k nám jezdí turisté právě za plastickou chirurgií? Ptali jsme v našem studiu Blesk plastického chirurga Ondřeje Měšťáka:

Video Česko stoupá na žebříčku zdravotní turistiky - Andrea Ulagová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Podstoupení plastické operace v zahraničí s sebou nese určitá rizika. Pacienti ve snaze co nejvíce ušetřit odjíždějí po zákroku ihned domů. To vede k zanedbání pooperační péče. Dalším výrazným rizikem je neznalost prostředí a možnost nesprávně provedeného zákroku.

mandat ( 13. září 2015 14:56 )

Ceska republika ma spatny servis za nekrestanske penoze.Hotely maji jizkou uroven,je tam spina a katastrofalni servis.Vsude se krade, zvlaste turisty okradaji bandy v metru i v restauracich.Jak je to s plastikama, o tom nemam tuseni,ale asi se jedna zatim o financni vyhody a to asi zu dlouho trvat nebude.Pivo je uz i v CR nekrestansky drahe.

tgbg ( 13. září 2015 09:42 )

\jenom aby si k nám nezajeli na zdravotní dovolenou ruští fašističtí dovolenkáři.

Zobrazit celou diskusi