Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Somálec Mahadi: Kdyby Arabové v Teplicích nebyli, nemohl by tu žít nikdo

Autor: Matěj Smlsal - 
27. července 2015
05:03

Zatímco Tepličané v Šanovském parku protestovali proti Arabům, Somálec Mahadi je v klidu pozoroval a natáčel na mobil. Prý chápe, že lidem například vadí, když arabské děti hrají po půlnoci v parku fotbal a křičí. Zároveň ale zdůrazňuje, jak jsou cizinci pro město důležití. „Kdyby v Teplicích nebyli Arabové, nikdo by tu nemohl žít,“ tvrdí.

Problém s Araby řeší Teplice a okolí už delší dobu. Kromě toho, že tisíce ročně jich sem jezdí do lázní, se tu stále častěji usidlují natrvalo.

Jako například rodiče Somálce Mahadiho, který za nimi přijel zrovna v době, kdy lidé proti Arabům každý týden protestují. A to z důvodu, že jich je každý večer plný Šanovský park, kde zanechávají nepořádek, chovají se nenávistně k psům a ruší noční klid.

Arabové v tom parku dělají něco, co se Čechům nelíbí. Mladí tam chodí po půlnoci hrát fotbal. Hlavní problém je, že v noci. A stále to pokračuje, proto tu lidé protestují proti Arabům,“ přiznal Mahadi reportérům Blesk.cz, že o potížích ví.

A zná dokonce řešení celé situace. „Žijeme tady a musíme se řídit zdejšími pravidly. K těm patří respektovat naše bratry Čechy,“ tvrdí.

Video Arab Mahadi o Teplicích: Bez nás by tu nikdo nemohl žít. - Matěj Smlsal, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Jenže i když město Arabům prostřednictvím tlumočníka domlouvá, aby například vyhazovali odpadky do koše a nestrašili psy, výsledky to nepřináší. Navíc jak říká radní Dominik Feri (TOP 09), město si nemůže dovolit Araby tolik trestat, protože by sem přestali jezdit.

A že Arabové jsou pro město důležití, vědí i oni sami. „Teplice mají z Arabů výhody. Utrácejí tu peníze, nakupují, chodí k doktorům, půjčují si velmi drahá auta, ubytovávají se v hotelech… Tím vydělávají městu peníze. Řeknu vám to popravdě – kdyby v Teplicích Arabové nebyli, nikdo by tu nemohl žít. Protože utrácejí mnoho peněz a odvádějí městu daně,“ dodává Mahadi.

Video Jsou na pěst, říká o Arabech Tepličanka. Jsou slušní, namítá jiná. - Matěj Smlsal, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 28. července 2015 12:13 )

 A nejhorší je když najednou z ničeho nic,jako když utne a nikdo neví kolik mohlo uhodit .

miroslav ( 27. července 2015 23:53 )

Lepší deset hoven od psů než jeden arab v parku

lobotom ( 27. července 2015 23:36 )

NEJSME žádní bratři! Ten čmoudlej ksicht bych možná ještě se skřípěním přežil, ale dokud nebudete dodržovat NAŠE zákony a zvyklosti a mluvit našim jazykem, tak se neznáme.

tgbg ( 27. července 2015 19:29 )

Komouši zlikvidovali křesťany, budeme mít muslimy!!!

kimbe ( 27. července 2015 19:18 )

Město Arabům prostřednictvím tlumočníka domlouvá, aby například vyhazovali odpadky do koše a nestrašili psy, výsledky to nepřináší.... Výsledky ale přináší pokutovat za to samé Čechy. Aby se ve vlastní zemi moc nerozcapovali a drželi pysk. A Solálec nám vlastně vysvětlil, že můžeme být rádi, že nás v jejich arabských Teplicích vůbec trpí. Jen tak dál !!

Zobrazit celou diskusi