Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Spálil tiket s 2,5 miliardami: Nechci si kazit život, tvrdí údajný výherce

Výherce spálil tiket za 2,466 miliardy.
Výherce spálil tiket za 2,466 miliardy.  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
5. června 2015
11:12

Výherce 2,466 miliardy v Eurojackpotu se stále nepřihlásil. A chvíli se zdálo, že už se ani nepřihlásí. Svůj tiket demonstrativně spálil! V tklivém videu mluví o tom, jak si nechce zkazit život. Jenže je v tom háček…

V půlce května vyhrál jistý český šťastlivec 2,466 miliardy korun v Eurojackpotu. Peníze na něj už čekají v Sazce, on si je ale stále nevyzvedl. Jak to?

Na internetu se nyní objevilo šokující video. Výherní tiket je na prach. Doslova! Výherce ho totiž spálil a u všeho se natočil! Tvrdí, že si nechtěl nechat zkazit život, jako se to stalo jiným výhercům podobných sum.

Mnozí z vás mne budou mít za naprostého šílence,“ řekl muž na videu. Jiné výherce peníze změnily, ztratili rodinu i přátele. A to on nechce. Vytáhne výherní tiket a otáčí ho, takže jsou vidět veškeré náležitosti.

„Nechci si zkazit život, nechci ani přijít o kamarády, nechci přijít o známé. A... ani nevím, co bych s takovou částkou dělal,“ prohlásil muž. „Proto jsem si řekl, že lepší bude, když to nebude.“

Pak vytáhne sirky a los prostě zapálí! Zdá se ale, že výhra přece jen nakonec bude – video je totiž jen pokus o senzaci. „Jde o podvrh. Na sázence je datum, které neodpovídá vítěznému tiketu. Ale uznávám, že si s tím někdo dal hodně práce,“ řekl serveru TN.cz mluvčí společnosti Sazka Václav Friedman.

Video Eurojackpot - Youtube
Video se připravuje ...

ruudazvostravy ( 5. června 2015 17:07 )

Nó,brzdi děvenko,páni maj tady asy ouplně jyný zájmi.Račy se pochlup co umýš.Umýš třeba taki heski pr*dcat?

ruudazvostravy ( 5. června 2015 17:04 )

Nojó,žánej zázrak,dyk f JůEsÁ se f takovejdle mylyjardách válý neska každej bezdomáč.

fiat ( 5. června 2015 14:28 )

Komu není rady, to,mu není pomoci. kdo k penězům přijde jako slepý k houslím, tak je roztočí "raz-dva". Kdo umí peníze vydělávat, má šanci je i udržet a množit. Tady v Česku kvete nihilismus jako pole řepky.... Jak ti mladí vůbec seznají, že tam třeba mohl být "borový les", neznají dobu kdy tam býval a ta řepka je všude kjolem jako jediná možná pravda. Opět jakási totalita.

vydedena ( 5. června 2015 14:23 )

tebe taky vyhrát v loterii.....

vydedena ( 5. června 2015 14:20 )

Kde to jsme? Zdá se, že se nedá věřit nikomu a ničemu. A na Moravě mají larvu komára v pitné vodě. je to podivné,že? A kdoví co tam všechno ještě mají. Podstatné je, že je daný důvod vodu nepít....

Zobrazit celou diskusi