Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ázerbájdžánec se projížděl po Václaváku ve ferrari: U toho do sebe lil pivo!

Mladý Ázerbajdžánec vjel s Ferrari v centru Prahy na pěší zónu
Mladý Ázerbajdžánec vjel s Ferrari v centru Prahy na pěší zónu  (Autor: Foto - Týdeník Policie)
Autor: dce - 
15. května 2015
14:45

Teprve dvaadvacetiletý mladík se kolem deváté večerní projížděl ve svém ferrari Václavským náměstím. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem za volantem taky nepopíjel!

Slušný úlovek se podařil ve čtvrtek večer pražským policistům, kteří hlídkovali na Václavském náměstí. Kolem kroužil v černém ferrari dvaadvacetiletý Ázerbájdžánec. Nakonec dokonce vjel do pěší zóny, k čemuž neměl oprávnění.

„Muž působil na strážníky podnapilým dojmem. Mezi koleny navíc držel otevřenou láhev s pivem a další otevřená plechovka s pivem stála v držáku na nápoje. Hlídka u muže provedla orientační dechovou zkoušku, a to s pozitivním výsledkem 1,70 promile,“ uvedl podle serveru Novinky.cz mluvčí strážníků Jan Čihák.

Mladík pravděpodobně popíjel pivo i během řízení. Policisté ho na místě předali státní policii. Nyní mu hrozí obvinění z obecného ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Více foto najdete v galerii Policejního deníku ZDE››

djaba ( 16. května 2015 23:41 )

Známý mafiozo ,a naši chrániči a pomáhači - za 18 hrubého , se z toho asi vyfotografují.

vlajo ( 15. května 2015 18:41 )

Okamžitě 5 let a vyhostit zpět ke kozám na pastviny

radelin ( 15. května 2015 15:33 )

Teprve dvaadvacetiletý mladík se kolem deváté večerní projížděl ve svém Ferrari zakoupeném z poctivě vydělaných peněz a naše škaredá policie si ho dovolila zastavit ?????

Zobrazit celou diskusi