Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílenec pod vlivem si rozmlátil auto: Do obce vletěl v rychlosti 180 km/h!

Autor: zr - 
6. dubna 2015
23:22

Zdá se, jako by šílenců na silnicích přibývalo. Opilý 35letý muž vletěl do obce rychlostí 180km/h. Narazil do betonové podezdívky a srovnal se zemí autobusovou zastávku. podívejte se, co zbylo z jeho auta.

Nehoda, která vypadá na první pohled přímo šíleně! Opilý muž vjel ve svém passatu do obce rychlostí 180 km/h a své auto nezvládl.

Osudnou se mu stala mírná zatáčka. Narazil do betonové podezdívky plotu, odrazil se od ní, smetl dopravní značku, která proti řítícímu se autu neměla šanci, a na závěr rozdrtil autobusovou zastávku.

Majitelka domu, ke kterému patří zdemolovaná betonová zeď, pro TN.cz řekla: „Byla to taková rána, že se otřásl celý barák, myslela jsem, že vybuchla nedaleká trafostanice. Ten beton nejde ani provrtat, tak si představte, jaká to musela být rána, když ho prorazil.“

Neuvěřitelné ale je, že i když se neovladatelný passat zastavil až po 70 metrech, řidič vylezl z auta sám a bez pomoci. Později přivolaní záchranáři jej sice ošetřili, ale byl v tak dobrém stavu, že nebyl nutný ani převoz do nemocnice. Jeho auto je na tom podstatně hůř.

Řidič ale bude nejspíše čelit trestnímu stíhání, nejen že sedl za volant opilý a dechová zkouška prokázala, že měl v krvi dvě promile alkoholu, ale navíc se ukázalo, že nedávno přišel o řidičský průkaz, a tak řídit nesmí vůbec.

Škoda na majetku zatím nebyla vyčíslena, je však prakticky zázrak, že se nikomu, včetně řidiče, nic nestalo.

stejne ( 7. dubna 2015 01:18 )

No právě, tresty na houno, sedět na tvrdo by měl jít a pěkně tvrdě makat, aby hajzl pochopil.

stejne ( 7. dubna 2015 01:17 )

Už mě fakt ti ožralí debílci na silnicích se.rou. To chce tvrdý tresty a ne jen lalalala. Kuwa vždyt tam mohli stát lidi, tak jako grázl zavraždil Marušku. Já to nevidím jako zabití, ale vraždu. Tak se to musí brát, když vožralec leze za volant, tak si nic jinýho nezaslouží.

provokaterka ( 7. dubna 2015 00:57 )

Soudce mu dá max zákaz a bude jezdit dál.

lug70 ( 6. dubna 2015 23:49 )

 Při tom opilci museli stát všichni svatí.

Zobrazit celou diskusi