Letošní první máj si bude krásná modelka Dominika Mesarošová ještě dlouho pamatovat. O půl jedenácté se její auto srazilo s vozem, který se vyřítil z protisměru. Jeho řidič nejspíše řídil pod vlivem alkoholu, proto je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Otázkou ale zůstává, jak je na tom Dominika. Přestože byla po nehodě v opravdu velkém šoku, sanitku si přivolala sama. Informace o jejím zdravotním stavu nejsou ale úplné. Ví se, že byla ošetřena. Jak vážný je ale její stav, zatím není jasné. Zdá se však, že by neměla být vysloveně vážně zraněná. Dominiku odvezla z místa nehody záchranka, kterou si sama zavolala. Byla v šoku a museli jí dát na místě injekci,“ prozradil super.cz zdroj blízký Dominice.

Dominiku později z vinohradské nemocnice propustili. Nebyla nalezena žádná vnější zranění a Dominika je nyní v domácím ošetřování. Údajně má ale zablokovaný krk a zhmožděné celé tělo. I přes svá zranění se Dominika za každou cenu chtěla zúčastnit castingu sedmého ročníku „Poleť s Dominikou Mesarošovou“, jelikož si uvědomovala, že se do Prahy sjela spousta adeptek na modeling, které na ni spoléhají.

Fotogalerie
7 fotografií