Můžu potvrdit, že jsme přibližně za deset minut osm hodin přijali informaci o střelbě v ulici Velenovského, kde byla po našem příjezdu nalezena zastřelená oběť. Případ si převzali policisté z 1. oddělení,“ uvedl pro Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Video
Video se připravuje ...

Vražda v Záběhlicích: Natočila ji kamera v garáži? Pavel Schuster, Tomáš Polák

Podezřelým je podle všeho Lukáš Borovan (43), který má bydliště v ulici Antala Staška v Praze 4! Policie po něm intenzivně pátrá. Borovan je střední postavy, má holou hlavu a tmavě hnědé oči. v době vraždy na sobě měl pravděpodobně šedivou bundu, tmavé kalhoty, světlé sportovní boty. Na hlavě měl bílou kšiltovku a sluneční brýle. Borovan je nebezpečný a s velkou pravděpodobností i ozbrojený!

Podle našich informací uslyšeli svědci dva výstřely. Policisté zavřeli přízemí a suterén, kolem domu je policejní páska, do rizikové oblasti policisté nikoho nevpustí. Na místě jsou 4 dodávky, 5 policejních vozů a sanitka. Přijela i zásahová jednotka a s beranidlem a pilou vešla do domu. Zda se chtěli dostat do bytu mrtvého, nebo k domnělému vrahovi, není známo.

Video
Video se připravuje ...

Vražda v Záběhlicích: Tento muž měl rozstřílet člověka! Pavel Schuster, Tomáš Polák

Fotogalerie
13 fotografií