Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena zemřela a mrtvoly si ROK nikdo nevšiml! Nikdo ji ani nehledal!

Paní zemřela a mrtvoly si ROK nikdo nevšiml!
Paní zemřela a mrtvoly si ROK nikdo nevšiml!  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
23. ledna 2015
19:55

Neuvěřitelná věc se odehrála v Karviné! Jedenašedesátiletá žena zemřela více než před rokem, její tělo ale objevili sociální pracovníci až teď, a ke všemu úplnou náhodou!

Jak se něco takového může stát, ptáte se? To nikdo nechápe. Z bytu se měl údajně několik měsíců linout šílený zápach, na který sousedé prý upozorňovali. Jenže nikdo nic nedělal!

V domě s pečovatelskou službou, kde žila, si nikdo nevšiml, že žena již více než rok nevyšla ze svého bytu a ani si nevybrala poštu nebo nedošla pro důchod. V domově dokonce vyměňovali okna, proč ale k ní do bytu nikdo nešel, když na opakované výzvy nereagovala?

Zápach měly pečovatelky podle serveru TN.cz omlouvat použitými plenami. Nakonec ženu začala hledat sociální pracovnice. Soud si totiž vyžádal její vyjádření k případu její dcery, která byla jako nesvéprávná v ústavu. Celou věc nyní řeší policie. Násilnou smrt ale  vyloučili – byt byl zamčený zevnitř.

eremita ( 24. ledna 2015 22:26 )

V domě s pečovatelskou službou se dá očekávat adekvátní alespoň minimální zájem a péče s ohledem na nemalé výdaje klientů. Hm, konec iluzí.

disk ( 24. ledna 2015 17:06 )

Výborně, tak hlavně, že tam byla ta sociální péče - další obor, kde převažují kšefty nad posláním.

evita5555 ( 24. ledna 2015 10:01 )

Ak platila z účtu a tam mala dosť peňazí, tak sa nezaujímali. Ale asi prachy došli, tak ich konečne začala zaujímať. A kto už niekedy našiel rozkladajúcu sa mŕtvolu tak nepochopí, čo to tam bolo za ľudí, že im ten príšerný zápach nevadil. Ľudia sa zhovadili.

janapi ( 24. ledna 2015 09:47 )

S tím máš přeci zkušenosti-nesvéprávnost tvé druhé jméno! A logika je pro tebe výraz naprosto neznámý!

1917 ( 24. ledna 2015 01:42 )

Jaká stará paní. 61 let? To teprve půjde do důchodu. Tak toto je ukázka názoru na starší v tomto Klausovstánu. A co je to za pečovatelskou službu, že si rok nikdo nevšimne, že nevyšla z bytu? Co ta pečovatelská služba dělala a za co berou peníze? Bič a hnát ty kačeny s nalakovanými nechtami od kafe zametat s ciká-nama chodníky!!!!!!

Zobrazit celou diskusi