Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po zpackané plastice břicha v Praze praskly Britce stehy, dostala infekci a půl roku trpěla!

Autor: shp - 
11. května 2015
10:22

Po třech císařských řezech vypadalo její břicho nevzhledně, kůže byla opotřebovaná a příliš uvolněná. Britka Suzanne Adams (39) ze Somersetu se proto rozhodla, že podstoupí plastiku. Chtěla ušetřit, proto se rozhodla, že zákrok podstoupí v České republice. Odletěla do Prahy, kde však chirurgové operaci zpackali a žena prožila největší muka svého života.

„Mám přátele, kteří využili služeb kliniky a neměli žádné problémy. Řekla jsem si, že do toho půjdu,“ řekla trojnásobná maminka webu Mirror Online.

Suzanne si spočítala, že na zákroku ušetří v přepočtu 259 tisíc korun. „Tady to bylo jen za 111 tisíc včetně letenek, operace a ubytování. Vzala jsem si půjčku, abych to mohla zaplatit,“ říká žena. Ve Velké Británii stojí jen samotný zákrok mezi 296 a 370 tisíci korun.

„Poslala jsem jim fotky břicha a oni odpověděli: ‚Ano, dokážeme to vyřešit, žádný problém‘,“ vypráví Britka. Jenže Suzanne si začala všímat varovných signálů ihned, jakmile přiletěla na pražské letiště.

„Řekli mi šokující novinku, že apartmá, ve kterém jsem měla být, není dostupné a strčili mě do špinavého hotelu bez internetu. Byla jsem tam na vlastní pěst, nemohla jsem se ozvat domů a začala jsem si říkat: ‚Ach ne, to není dobré‘,“ vzpomíná Suzanne na své předtuchy, které se bohužel naplnily.

Jenže operace byla naplánována na brzký termín, takže si Britka nestihla nic rozmyslet. „Nebyl čas nad tím přemýšlet, vzali mě přímo na operační sál,“ říká Suzanne. „Když jsem se probrala, necítila jsem se dobře. Rozřízli mě nejenom od boku k boku, ale i od pupíku dolů,“ popsala Britka své zděšení.

„Když jsem se na to zeptala, řekli mi, že byly nějaké komplikace, ale že nevědí, co je špatně. Bylo mi neustále zle kvůli reakci na anestetika. Měla jsem velké bolesti. Nemohla jsem spát, nemohla jsem jíst,“ dodala. Jenže teprve když se vrátila domů, zjistila Suzanne, jak je situace vážná.

„Když jsem se vrátila do Velké Británie, spěchala jsem na pohotovost, protože jizva se začala víc a víc otvírat. Lékaři se toho nechtěli dotknout, protože to je zpackaná operace někoho jiného. Jenže o 10 dní později jsem musela do nemocnice znovu a museli mi rozřezat stehy. Jedna ze sester se na to podívala a řekla, že to vypadá jako střelné zranění,“ popsala Suzanne nejhorší okamžiky svého života.

Následujících šest měsíců pro ni bylo peklem na Zemi. Přišla o svou práci, stala se alergickou na plast a bála se, že se již nikdy neuzdraví. „Můj život byl zničen. Skončila jsem se strašným zraněním a nikdo nevypadal, že ví, co se děje. Řekli mi, že jsem mohla zemřít na otravu krve. Mám štěstí, že jsem naživu,“ dodala Britka. Půl roku musela nosit kvůli infekci speciální vakuovou pumpu.

Z pražského zákroku se plně zotavila loni v létě po opravném zákroku. Chirurgové jí odstranili 626 gramů tkáně a Suzanne má nyní břicho, jaké si přála. „Tolik jsem si oddychla. Měla jsem štěstí. Budu vždy říkat lidem, aby přemýšleli opatrně, než podstoupí operaci v zahraničí, bez ohledu na to, jak levné to je,“ uzavřela Suzanne.

datelobecny ( 11. května 2015 19:07 )

Asi byla v Čečně. Angláni neznají ani mapu Evropy, inteligenti.

santini ( 11. května 2015 18:46 )

Ale mě se ten zákrok líbí.Kdyby s tím neběhala po ulici,tak se to mohlo hezky zhojit a mohla se tím chlubit.Takhle má akorát sexy mozek

santini ( 11. května 2015 18:44 )

I moje veterina má internet,byla vůbec v ČR ???

ljubaa ( 11. května 2015 16:43 )

Přesně toto jsem popisovala se slečnou s operací nosu. nechají se tu odoperovat a pooperační léčbu už vynechávají... a letí domu...takže pak výsledky jsou takové, jaké jsou.

datelobecny ( 11. května 2015 15:00 )

Kráva chtěla za prvé ušetřit a za druhé chtěla honem domů, jenže po takové operaci musí být tělo v klidu nějaký čas. Půjčovat si peníze na estetickou operaci může jen deb.il, takže bych té madam nevěřila ani nos mezi očima.

Zobrazit celou diskusi