Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Britka, která si stěžuje na zpackanou plastiku v Praze: Běžela půlmaraton, tvrdí agentura

Autor: shp - 
12. května 2015
05:00

Britka, která v Praze podstoupila plastickou operaci, jež dle jejích slov dopadla jako v hororu, je podvodnice! Přesně to tvrdí agentura pro zdravotní turismus Beauty in Prague, u níž Suzanne Adams (39) podstoupila plastiku břicha po trojnásobném císařském řezu. Blesk.cz poskytla agentura informace, podle nichž měla žena běžet čtyři měsíce po zákroku běh rovnající se půlmaratonu. A co na to říká samotná Suzanne?

Suzanne tvrdí, že jí agentura Beauty in Prague zpackala plastickou operaci břicha za 111 tisíc korun, kterou podstoupila v hlavním městě České republiky. Britka si kvůli ní vzala dokonce půjčku, kterou dodnes splácí.

Britka říká, že šest měsíců po bolestivém zákroku musela nosit speciální vakuovou pumpu kvůli infekci. Agentura Beauty in Prague se však brání a nařčení klientky označuje za neoprávněné. Slušně řečeno.

„Je šokující, že paní médiím tvrdí, že měla 6 měsíců po operaci na břichu připevněnou vakuovou pumpu, když dle její facebookovské stránky a aplikace pro běžce uběhla 3–4 měsíce po operaci v týdnu 13. 5. 2012 12,8 mil (cca 20,6 km), což je zhruba rozsah půlmaratonu… Bohužel se nám zdá, že se jedná o součást určité kampaně namířené proti zdravotní turistice. Česká republika platí díky špičkovým lékařům, kvalitním službám a dostupným cenám za jednu z nejvyhledávanějších destinací v současnosti,“ napsala agentura Beauty in Prague v prohlášení.

Suzanne používání aplikace přiznává, ale odmítá, že by tehdy běžela. To by prý nebylo vůbec možné. „Nešlo o běh, pouze o chůzi. Doktoři mi řekli, že mám chodit. Tohle je aplikace pro běh, kterou mám v telefonu, abych viděla, kolik jsem naběhala. Každopádně jsem neběžela do července nebo srpna. V květnu nejsou ani žádné závody. Tohle byla procházka s rodinou ke kanálu a našemu místečku,“ řekla Blesk.cz.

Trojnásobná matka říká, že v době procházky měla na sobě onu zmiňovanou pumpu. „Ano, měla jsem s sebou pumpu, protože byla přenosná. Nebylo však možné s ní běhat, za Boha s ní nešlo pohnout. Nejsem tak hloupá, abych dělala takové věci, když jsem byla v tak špatném stavu,“ řekla Blesk.cz Suzanne. Dodala, že očekávala od Beauty in Prague protiútok, ale za svým tvrzením si stojí a říká, že nemá co skrývat. „Nemám co skrývat, na tento konflikt jsem připravena,“ prohlásila Britka odhodlaně.

kacikj. ( 12. května 2015 21:19 )

 Je to britka.. nic jineho se neda cekat..

pegasa ( 12. května 2015 21:05 )

 Jsem po třech cisarskych řezech plastiku jsem nepotřebovala,cvičení mučení pomohlo zpevnit bříško i když už to není co bylo a jizva také časem nejde tolik vidět,tady v tomto případě bude problém s jinou částí těla aneb pěkně kecá

datelobecny ( 12. května 2015 13:27 )

By mě spíš zajímalo, kdo jí zpackal ten ksicht?!

sores ( 12. května 2015 10:26 )

Nechápu jak mohla jet na něco takového k nám navíc bez znalosti řeči! Jazyková bariéra je něco strašného! Člověk který se nedomluví je velké NIC doslova negramot a každý ho může podvádět a nabulíkovat mu co chce.Znalost cizích řečí je 100x víc než maturita bez znalosti cizí řeči.Co je do maturity nebo vysoké když budu ve světě jako ten největší póvl když se nedomluvím!!!

karancita ( 12. května 2015 09:33 )

Také by mě zajímalo, jak jí mohli v Anglii povolit tři císařské řezy. Zřejmě si paní tak trochu více vymýšlí.

Zobrazit celou diskusi