Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík oznámil sebevraždu na Facebooku: Pak najel autem do stromu

Autor: dce, zb - 
30. března 2015
14:26

Když v neděli odpoledne zemřel 22letý mladík na Tachovsku po střetu se stromem, všichni si mysleli, že šlo o nehodu. Jenže teď se ukázalo, že muž na Facebooku naznačil, že chce spáchat sebevraždu.

Mladík z Tachovska si vzal život v neděli brzy ráno. U Holostřev narazil v plné rychlosti do stromu u silnice. Z auta skoro nic nezbylo. Policisté celou věc vyšetřovali jako nehodu, jenže později zjistili, že si mladík jen pár hodin před smrtí napsal na sociální síť podivný vzkaz.

Na Facebooku muž napsal, že život půjde dál i bez něj. Známým vzkázal, aby se neptali proč, a také napsal, že prožil pár let útrap a starostí. Prověřujeme informaci, která se objevila na sociální síti pod jeho identitou. Zkoumáme také, jestli auto nemělo technickou závadu,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Policisté také budou zjišťovat zda neměl mladík v těle alkohol nebo drogy.

antiall ( 30. března 2015 19:19 )

 Lidi to dneska páchají, jeden za druhým.

pekaaaros ( 30. března 2015 17:47 )

jo souhlas s tím frantouklikou. Dospělý vzory nejsou. Ty lidi nemá kdo stmelit ani jim dát nějakej směr. Žije se strašně divoce. Podle mě velký problém této společnosti spočívá v tom, že pomalu každý vzorec chování můžeme přirovnat k nějaké nechvalně známé osobnosti nebo režimu v dějinách. To pak potlačuje všechny snahy o nějakou "tvář doby" a vyhrává to tahle anarchie, co se schovává pod masku demokracie. Fuj hnusná doba. Chudák týpek no.

1pravda1 ( 30. března 2015 16:58 )

Pokud to dal na síť a nenapsal rodičům dopis na rozloučenou, tak ti rodiče asi nestáli za to. Škoda, že se nesvěřil před sebevraždou někomu se svými problémy, asi to byl typ, co to v sobě dusí a pak zkrat. Zabil sebe, neskočil pod vlak, nemstil se na druhých....

sores ( 30. března 2015 16:36 )

 Další psychický magor, ještě že zabil sám sebe a ne nevinné!

pyskotka ( 30. března 2015 15:52 )

Zobrazit celou diskusi