Šofér Jarek, který znal Kovarčíkovy zvyky jako nikdo jiný, pojal před pěti dny podezření, že něco není v pořádku. Jeho zaměstnavatel nebral telefon, a přitom mu nedal dopředu žádné instrukce.

„Proto se Jarek vypravil do bytu v pražské Mánesově ulici, aby zjistil, co se vlastně děje. Když v koupelně objevil bezvládné tělo, úplně se sesypal,“ řekl Blesku důvěryhodný zdroj.

Dosud se spekulovalo o tom, kdo vlastně zesnulého podnikatele, producenta a také expartnera Kateřiny Brožové (47) objevil. Nová přítelkyně, kolega z byznysu nebo snad soused?

Ne, byl to řidič Jarek, který za roky práce patřil k jeho nejbližším lidem. V minulosti už Kovarčíka prý asi třikrát našel na zemi, když se mu udělalo špatně. Proto taky dostal klíče. Tentokrát ale svého šéfa už k životu nepřivedl.

Šinkorová v slzách

Na čtvrteční děkovačce po představení muzikálu Mamma Mia!, který Kovarčík produkoval, vyzvala představitelka hlavní role Daniela Šinkorová (41) diváky, aby luskali prsty do rytmu písně. A pak slovensky pozdravila nahoru zesnulého chlebodárce se slibem, že se všichni budou snažit být ještě lepší.

Pak zpěvačka odešla do šatny, kde dala průchod citům. „Petra jsem znala dlouho a taky obě jeho děti Karin (36) a Igora (33),“ svěřila se Daniela, která stejně jako on pochází z Nitry.

Video
Video se připravuje ...

Šinkorová o Kovarčíkovi David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
9 fotografií