Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Je to kluk! Rodina byla v šoku, když vybalila miminko z peřinky

Autor: šim - 
17. března 2015
11:20

Nastávající rodiče se těšili na holčičku, vybrali jí jméno Charlee, protože jim lékaři z ultrazvuku vyčetli, že se jim narodí dcera. Při porodu je však čekalo hodně velké překvapení. Byl to totiž kluk. Zaskočení rodiče se rozhodli, že podobné překvapení nachystají i zbytku rodiny…

Rodiče Kyle a Danielle Williamsovi měli pro svou druhou dceru připravenu výbavičku v růžové barvě a jméno Charlee. Když se vzpamatovali ze šoku, že nemají druhou holku, ale syna, kterému dali jméno Bentley, domluvili se, že babičkám, dědečkům nic neřeknou, jen ať si na to přijdou sami. Jejich reakce natočili a vyvěsili na internet.

První z babiček zjistila, že má vnuka, když miminku přebalovala plenky. Když sundala plínu a zjistila, že je to kluk, jen dokořán otevřela pusu a nebyla schopná slova. „To si ze mě děláte sakra legraci!“ byla ze sebe schopna pouze dostat. „My jsme taky byli překvapení,“ říká v pozadí videa tatínek, který se teď už jenom směje.

Stejným šokem reagovali všichni jejich příbuzní. Z kloučka měli nakonec stejnou radost, jako kdyby se narodila holka. Druhá babička se to dověděla u postele novopečené maminky. „Je to kluk? Vy si ze mě střílíte,“ nechtěla věřit babička.

Sestra maminky se o kloučkovi dověděla po Skypu. Také jen lapala po dechu a nechtělo se jí tomu věřit. Podívejte se na video, které se stalo hitem internetu.

janka69 ( 17. března 2015 19:36 )

riadna trapošina sa stala HITOM Internetu tvária sa ako keby tam uvidela tri zlaté vajcia

kverul ( 17. března 2015 12:29 )

Týý vole, to sou články. Hlavně ty fotky těch rádoby překvapnejch obličejů

jaromir123 ( 17. března 2015 11:52 )

Tak teď už chybí jenom žaloba na nemocnici a bude dlouho o čem psát.

Zobrazit celou diskusi