Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá a sjetá dívka si lehla při hádce na silnici: Přejely ji dva taxíky!

Megan s Markem v dobách, kdy byli ještě šťastní.
 (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
8. března 2015
05:29

Mladá britská pečovatelka Megan Hoskins (†20) se s láskou starala o své svěřence, ale své problémy s alkoholem, drogami a přítelem vyřešit nedokázala. Když se s přítelem vraceli z klubu, kde holdovali zakázaným látkám, začali se hádat. Megan si demonstrativně lehla na silnici, což se jí stalo osudným. Přejely ji dva taxíky.

Její přítel Mark Hughes (20) se ji pokoušel zvednout, ale marně. „Jen koukej... přijíždí další auto,“ byla poslední slova dívky. Před svou smrtí požila spoustu alkoholu, šňupala kokain, a navíc kouřila marihuanu. Její mysl tak byla zatemněná.

Přijíždějící taxík ji smetl. Vzápětí za ním jel další, který ji taktéž přejel. Megan navíc zůstala zaklíněná pod jeho podvozkem. Dívka utrpěla několik fatálních zranění, kterým dvě hodiny po převozu do nemocnice podlehla.

Tragédie se stala loni v červnu, ale až nyní ji soud uzavřel. Soudní lékař prohlásil, že na její smrti nikdo nenesl vinu. Mark byl původně zatčen za vraždu, ale později propuštěn a očištěn. Výčitky ho ale trápí dodnes.

tgbb. ( 8. března 2015 23:30 )

Myslím, že se jako feťačka nenarodila. Dealeři první dávku dávají zadarmo, klidně číhají na puberťáky před školou. Vědí, že se jim to vyplatí.

jonn ( 8. března 2015 17:04 )

Tak byla sjetá nebo přejetá .

maruch ( 8. března 2015 13:37 )

Žádnýho feťáka nelitovat.Odporný smažky.

russoo ( 8. března 2015 13:27 )

 O jednu fetku víc nebo míň...

a-z- ( 8. března 2015 12:26 )

A ty tága si zavolala sama?

Zobrazit celou diskusi