Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt po oslavách titulu Zlína: Na silnici našli mrtvého mladíka (†24)!

Po oslavách hokejového titulu Zlína zemřel člověk
Po oslavách hokejového titulu Zlína zemřel člověk  (Autor: Barbora Reichová (Sport))
Autor: ljš, ČTK - 
26. dubna 2014
12:33

Oslavy extraligového titulu Zlína skončily obrovskou tragédií. Policisté vyšetřují smrt čtyřiadvacetiletého mladíka, kterého časně ráno, když se vracel domů, přejelo auto a ujelo.

"Mladý muž se zřejmě vracel z oslavy získání hokejového titulu a před nehodou ležel na silnici," řekla dnes zlínská policejní mluvčí Jana Macalíková.

Mladík byl nalezen mrtvý na silnici vedoucí po ulici Vrchy zhruba ve tři hodiny ráno. "Mladého muže tady přejelo auto a ujelo. Celá záležitost je však zahalena tajemstvím. Podle ohledání těla a místa činu to vypadá, že muž, který bydlel poblíž, zde mohl ležet a auto ho nesrazilo, nýbrž skutečně přejelo. Nevíme ani přesnou dobu, kdy mohlo k fatálnímu incidentu dojít, " uvedla Macalíková.

Mladý muž v noci pravděpodobně oslavoval získání hokejového titulu. "Měl u sebe vstupenku na hokej a vracel se ze zlínské diskotéky, kam hodně lidí šlo oslavovat hokejový titul," podotkla mluvčí.

Příčinu smrti vyšetřují kriminalisté, kteří už nařídili soudní pitvu. "Přivítáme také jakékoliv svědecké výpovědi, které by pomohly tento záhadný případ objasnit," řekla Macalíková. Později doplnili, že policie pátrá po zeleném vozidle značky Opel Astra nebo Zafira.

franta43 ( 26. dubna 2014 15:11 )

 Jeden vožralec usnul na silnici a další ožralec ho přejel autem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání