Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vítejte v pekle: Teroristé z ISIS pověsili mrtvoly na vjezd do města!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zr - 
7. března 2015
14:47

Nedávno tudy vezli vojáky zavřené v klecích, teď na bránu v iráckém Kirkúku pověsili teroristé z ISIS mrtvoly. Zatím se neví, kdo přesně jsou oběti nového masakru ani čím se proti džihádistům provinily. Radikálové chtějí jediné – pověšenými mrtvolami vyvolat strach ve svých protivnících.

Na sociálních sítích se objevily nové fotky. Osm mrtvých těl visí za nohy z kovového rámu na vstupní bráně do Kirkúku. Bojovníci ISIS tak opět zastrašují veřejnost.

Někteří z mrtvých mužů na sobě mají maskáče. Zda se jedná o irácké vojáky, není ale jisté. Zato je naprosto zřejmé, že je na jedné z fotografií zachycen příslušník Islámského státu Abu Al-Raham, který vítězně pózuje před mrtvými těly. Není to první fotografie s popravenými lidmi, na které se tento radikál zviditelňuje.

Bránou s mrtvými těly musí projet každé auto, které chce vyjet z města nebo vjet do něj. Radikálové tak mají jistotu, že krvavou podívanou nikdo nepřehlédne. Na jedné z fotografií jsou zachyceni místní lidé, kteří bránou prochází.

Jsou mezi nimi i děti. Některé si mrtvých těl nevšímají, jiné jsou jimi přímo fascinované. Dá se ale předpokládat, že tito muži nejsou první oběti Islámského státu, které zdejší děti viděly.

Kirkúk se z města hrůzy proměnil v hromadný hřbitov a hlavně popraviště. Nedávno byli ulicemi města vezeni v klecích muži, kteří museli poskytnout interview před tím, než byli zavražděni. Dnes tu visí další mrtvá těla, nikdo neví, co přijde příště…

 

tgbg ( 8. března 2015 09:40 )

Za podporou všech teroristů na světě a za podporou všech teroristických útoků stojí Rusko, které se takto snaží odpoutat pozornost od ruské rozpínavosti a plíživého okupování okolních států. Rusko je v naprostém ekonomickém krachu a bídě, jediné co mu ještě zbylo je nerostné bohatství. Rusku nestačilo ukradení území Gruzii, teď se vrhlo na Ukrajinu, kde jeho vojáci páchají zvěrstva a masakry na civilním obyvatelstvu, stejně jako Adolf Hitler a Stalin.

japos22 ( 8. března 2015 08:49 )

Zamysli se ještě jednou a zkus to znovu

japos22 ( 7. března 2015 20:14 )

Takhle to vypadá v poslední době všude, kde se Amíci rozhodli šířit demokracii - a je to míněno jen jako konstatování faktu

krdasseneda ( 7. března 2015 20:12 )

to bys měla trénovat skoky do rakve

zigzag ( 7. března 2015 19:37 )

Zvlastni vyzdoba..holt jiny kraj, jiny mrav

Zobrazit celou diskusi