Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Teroristé z ISIS dělají ze zabíjení zvrhlou podívanou: Vězně popravují samopalem s kamerou!

Autor: shp - 
5. března 2015
18:29

Ze zabíjení dělají zvrhlou podívanou. Detailní a strašlivou. Teroristé z ISIS technicky pokročili v tom, jak nelítostné popravy natáčejí. K samopalům připevňují HD kamery, aby záznam byl co nejděsivější. Jejich cíl je jasný, chtějí co nejvíc vystrašit Západ.

Děsivé záběry byly pořízeny teroristy pravděpodobně severně od iráckého města Tikrít. Přesná lokalita se však neví.

Skupina vězňů se zavázanýma očima v západně vypadajícím oblečení je přivedena na popravu, kterou se teroristé rozhodli svým nepřátelům zprostředkovat v co nejděsivější podobě. Krvavě, hodně krvavě.

K hlavním svých kulometů přidělali kamery, které poslední okamžiky vězňů zaznamenají z děsivé blízkosti. Stejně tak je vidět děsivý zásah a následně bezvládné padající tělo na zem, z jehož hlavy za chvíli teče krev.

ISIS chce všechny krvavé detaily zaznamenat co nejlépe, aby pověst děsivé teroristické skupiny byla ještě strašnější. A daří se mu to. Tyto záběry patří k tomu nejděsivějšímu, co radikálové natočili.

tgbb. ( 5. března 2015 23:30 )

Ti už jsou snad horší, než komouši.

japos22 ( 5. března 2015 21:11 )

Jo jo, to jsem si taky všiml jak ničí rafinérie a továrny pod záminkou, aby to nepřipadlo ISIS, jistě pro USA vhodnější něž zlikvidovat rovnou ISIS , zvlášť, když je to v Sýrii - a celkem v tisku žádné komentáře

zkzkz ( 5. března 2015 20:08 )

japos22 ( 5. března 2015 19:30 )

Samopal ani kamera za nic nemůžou, ale všiváci, co pro vlastní prospěch likvidují arabské režimy a pak utečou, soud pro válečné zločince na ně nemůže, protože ho financují

maruch ( 5. března 2015 18:50 )

Odporný dobytek celý ISIS,zlikvidovat,vyhladit,je to horší než mor.Tady ten vypatlaný zfetovaný odpad vyhubit.

Zobrazit celou diskusi