Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka poznala džihádistu Johna ihned: Rozplakala se, ale nic nenahlásila!

Autor: shp - 
3. března 2015
08:39

Byť je to monstrum, je to stále její syn. Proto matka Mohammeda Emwaziho (27), kterého zná svět pod přezdívkou džihádista John, nic úřadům nenahlásila. A to i přesto, že ho poznala ihned na videu s popravou amerického novináře Jamese Foleyho.

Britskému deníku Daily Mail to přiznal Emwaziho otec, kterého vyslýchala policie. „Vyhrožoval USA. Říkal, že bude vraždit. Byla šokovaná. Šílela a ječela: ‚To je můj syn‘,“ prohlásil Jasem Emwazi.

Koukali jsme se na to video. Báli jsme se koukat, ale dívali jsme se a viděli, že je to Mohammed. Můj syn je velmi pobožný a nenávidí Západ,“ dodal otec radikála. Sám si přeje, aby syn za své činy zemřel.

Rodičům se Emwazi naposledy ozval v roce 2013. Telefonoval z Turecka a řekl jim, že jede do Sýrie pracovat jako humanitární pracovník. Zvěrstva, která páchá, však nemají s jakoukoliv humanitárností nic společného...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cityjail ( 3. března 2015 09:18 )

Tolik drzosti jako je v tomhle šílenci se nevdí.Za to že Západ přijal jeho rodinu a nenechal je chcípnout hlady,poskytl mu vzdělání a život o jakém by se mu mezi velbloudy ani nesnilo se tohle perverzní prase mstí řezáním hlav?Západ by se měl poučit a nepřijímat nikoho,kdo pochází z islámských zemí.Každý z těchhle pekelných zmetků je odmala vychovávaný k nenávisti.Copak by tenhle biologický odpad říkal na video s deportací jeho rodiny z Británie do vysněného Allahova ráje,kde je jen písek a kozí bobky?A jeho matka by měla skončit v kriminále za spoluvinu.Zákony většiny zemí hovoří jasně,že kdo ví o pachateli zločinu a neoznámí to,je sám vinen.

dfghjk ( 3. března 2015 08:53 )

Rodiče podřezat, natočit to na vídeo a šup s tím na youtube. S komentářem, že my zápaďáci nemáme rádi východ.

Zobrazit celou diskusi