Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pár centimetrů od jisté smrti: Řidičce prolétla čelním sklem součástka z náklaďáku!

Autor: ljš, sch - 
17. února 2015
14:24

Kdyby někoho vezla na sedadle spolujezdce, byl by mrtvý! Řidička fordu měla obrovské štěstí v neštěstí, když jí čelním sklem v plné rychlosti prolétla součástka, která se uvolnila z náklaďáku jedoucího před ní.

K hrozivě vypadající dopravní nehodě došlo na 10. kilometru dálnice D5 ve směru z Plzně na Prahu. „Uvolněná kovová součástka z nákladního automobilu prolétla předním oknem osobního vozu a skončila na sedadle spolujezdce, kde naštěstí nikdo neseděl,“ uvedl komisař Zdeněk Stoklasa ze Středočeského hasičského záchranného sboru pro server Požáry.cz.

Součástka, zřejmě držák zástěrky kamionu, se zasekla do přední části střechy vozu, po které sjela a prořízla čelní sklo. Šokovaná řidička naštěstí dokázala ve velké rychlosti zastavit a z nehody vyvázla nezraněna.

Policisté celou událost prošetřují, zatím není jasné, zda bude řidič náklaďáku z něčeho obviněn.

tuba24 ( 17. února 2015 18:07 )

navyse vidiet ze ten kus zeleza dopadol tak, ze ledva prerazil sklo. Po uvolneni logicky letela v rovnakom smere ako auto. Takze ak by tam sedel spolujazdec, ma asi hnede spodne pradlo a mozno nejaky ten sram, ale to je asi tak vsetko.

Zobrazit celou diskusi