Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další zfetovaný grázl v BMW: Srazil dvě cyklistky, jedna zemřela!

Autor: ČTK ljš - 
14. února 2015
21:24

Zfetoval a opil se a pak sedl za volant! Čtyřiadvacetiletý řidič BMW v sobotu odpoledne u Staré Boleslavi srazil dvě cyklistky. Jedna (†46) na místě zemřela, druhá je s vážným poraněním obličeje a zhmožděnou páteří ve vinohradské nemocnici.

Řidič osobního BMW vjel v úzké ulici Maxe Švabinského před náměstím do protisměru, kde se střetl s projíždějící fabií. Řidič fabie i jeho spolujezdkyně jsou zraněni, záchranáři je odvezli do nemocnice. Muže s poraněnou lopatkou a četnými odřeninami převezli do vinohradské nemocnice, ženu se zhmožděnou kyčlí a podezřením na otřes mozku do nemocnice na Bulovce.

Po střetu s fabií a sražení dvou cyklistek řidič BMW ještě naboural dvě zaparkovaná vozidla. Podle policejní mluvčí Štěpánky Zatloukalové policie řidiči BMW naměřila více než 1,5 promile alkoholu, zkouška na drogy byla také pozitivní. Policie nyní vyšetřuje příčinu nehody. Kromě alkoholu a drog to bude pravděpodobně také rychlá jízda.

ferrys ( 15. února 2015 18:24 )

 Ať žije a vzkvétá ta slavná Klausova mládež! Ale jinak, je to nedostatek toho, že nyní již nechodí na vojnu.Chtělo by to velký bič, a malý dvůr.A řezat a řezat, až se zaserete.

slunce7 ( 15. února 2015 15:19 )

Všem pozůstalým R.I.P...bohužel v tomto městě Brandýs nad Labem-Stará Boleslav není ojedinělé, že zde se běžně lidé dopouští protiprávních jednáních, běžně zde projíždějí vozidla velikou rychlostí, řidiči rovnou z různých podniků jdou ke svým vozidlům pod vlivem alkoholu či návykových látek a řídí...přijeďte se k nám podívat, vše je zde dovoleno, takový malý ráj na světě..o užívajících různé návykové látky nemluvě...o cizincích, kteří zde houfně pobývají na ubytovnách a ohrožují původní obyvatele ani nemluvě, nikomu to v našem městě nevadí,tragédie je, že skutečně k potrestání pachatele ani nedojde, dobrý právní zástupce, nekonečná odvolání proti případným rozsudkům soudů, nejde o to, kdo řídil, co řídil, ale kdo to je a koho za sebou má...moc přeji všem blízkým jak zesnulé paní, tak zraněné, aby požadovali adekvátní trest za spáchaný trestný čin, adekvátní odškodnění..ale je vůbec možné odškodnit nějakou částkou za ztrátu blízkého? A copak na to naši zákonodárci? Pohoda..viník nehody dostane směšnou podmínku, peněžitý trest ne, to by musel pan soudce či soudkyně pak třeba při neplacení pracovat a jej vymáhat, směšný zákaz řízení (po polovině dostane viník řidičské oprávnění zpět)..nežijeme v právním státě, nemáme dobré zákony, neboť tyto tvoří lidé bez praxe a zkušeností...za královské platy.. ani se nemůžu dívat na záznamy poslanecké sněmovny, na spící, obtloustlé poslance, kteří blekotají a schvalují absurdní zákony, jsou pro nás zbyteční, občané tohoto státu by si udělali daleko lepší zákony, jednoduché, jasné, přísné a hlavně spravedlivé pro všechny bez možnosti imunuty...

vipasenysenator ( 15. února 2015 09:00 )

soudce soudí podle zákonů které mu dodá poslanecká sněmovna a tu tase volí dementi jako seš ty

vipasenysenator ( 15. února 2015 08:58 )

moiaza má v sobě zbytkáč nebo fet

vipasenysenator ( 15. února 2015 08:55 )

místo toho abys nadával bleskáčům, tak by ses raději měl naučit číst ty dementní hňupe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání