Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická srážka dvou aut: Muž se nepřipoutal a vypadl z okna!

(Ilustrační foto) Řidič nedal přednost v jízdě a způsobil tak vážnou dopravní nehodu dvou aut. Ke kolizi došlo mezi Kolínem a Českým Brodem. Zranilo se při ní šest lidí, z toho dva těžce. Ti nyní bojují o život v nemocnici.
 (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
14. února 2015
12:36

Řidič nedal přednost v jízdě a způsobil tak vážnou dopravní nehodu dvou aut. Ke kolizi došlo mezi Kolínem a Českým Brodem. Zranilo se při ní šest lidí, z toho dva těžce. Ti nyní bojují o život v nemocnici.

Nehoda se stala v pátek krátce před půlnocí na silnici první třídy mezi Kolínem a Českým Brodem. Řidič, který jel od obce Vrbčany, nedal přednost v jízdě vozu, který jel od Prahy. Vážně zraněni byli dva lidé, osmnáctiletá žena a dvaadvacetiletý muž, kteří byli přepraveni do nemocnic v Praze.

„Mladá žena má frakturu pánve a otřes mozku a po nezbytném ošetření byla přepravena do Ústřední vojenské nemocnice. Mladému muži s vážným poraněním hlavy a frakturou ruky bylo nutno zajistit i dýchací cesty a připojit ho k přístrojem řízené ventilaci,“ uvedla mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Dvaadvacetiletý muž nebyl podle policie připoutaný a při nehodě vypadl z okna. Záchranáři ho převezli do motolské nemocnice. Oba dva vážně zranění lidé cestovali ve voze, který nedal přednost v jízdě.

Další čtyři lidé utrpěli podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové zhmoždění hrudníku, zad a páteře. Tito zranění byli přepraveni do nemocnice v Kolíně.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi