Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt dvou policistů: Kamion smetl na sněhu jejich dodávku

Autor: ljš, sch - 
29. prosince 2014
11:11

Dva lidé přišli o život a další je ve vážném stavu v nemocnici. V Doksech na Českolipsku došlo k tragické dopravní nehodě, když se srazila dodávka s kamionem. Cestovali v ní policisté z Hradce Králové, kteří jeli na hranice převzít od německých kolegů zatčenou osobu.

„Můžu potvrdit, že došlo k tragické dopravní nehodě, čelně se srazil Volkswagen Transporter s kamionem,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Silnice I/38 byla kvůli nehodě uzavřena.

Bližší okolnosti nehody zatím nejsou známy, ale z fotografií z místa je patrné, že na silnici byla silná vrstva rozbředlého sněhu. Na neštěstí tak mohlo mít vliv počasí a nepřizpůsobení jízdy stavu vozovky jedním z řidičů.

Policisté z Hradce Králové jeli na hraniční přechod Petrovice převzít od německých kolegů ženu, na níž byl vydán evropský zatýkací rozkaz. "Zadrženou si pro účely dalšího vyšetřování měli převzít dnes v 10:00," řekla mluvčí hradecké krajské policie Ivana Ježková.

Při srážce zahynul šestapadesátiletý kriminalista a jednatřicetiletý příslušník uniformované policie. Jeho osmadvacetiletý kolega utrpěl těžké zranění. "Rodinám policistů jsme nabídli psychologickou pomoc. Zpráva o tragédii ostatní policisty hluboce zasáhla," řekla Ježková.

gabreta ( 30. prosince 2014 04:07 )

Akorát že na fotkách jsou stopy po kamionu v protisměru a z kopce. Tak že přetlačovanou rozehrál asi ten náklaďák!!!!

violahorska ( 30. prosince 2014 01:50 )

Pro cur-aci hlavu "monsegur" : CYYYPE vylízaný! Každého promarněného života je škoda, kromě tvého a kun-dy, která vychovala takové h -vado jako jsi Ty.

agent ( 29. prosince 2014 22:48 )

..na tobě je zřejmé, že redukce přirozenou cestou nefunguje

monsegur ( 29. prosince 2014 21:58 )

A takoví buzerují ostatní za nebezpečnou jízdu! Není to žádná škoda, jen redukce přirozenou cestou. Stejně je v téhle zemi přefízlováno!

bizon_pepa ( 29. prosince 2014 19:00 )

Myslíš to upřímně?

Zobrazit celou diskusi