Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co řekne Zeman ve svém projevu? Zelený Raoul to ví!

Zelený Raoul odhalí necenzurovaný projev Miloše Zemana
Zelený Raoul odhalí necenzurovaný projev Miloše Zemana  (Autor: Reflex)
Autor: red - 
26. prosince 2014
11:32

Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana očima mimozemšťana! Exkluzivní nová show legendární komixové postavičky časopisu Reflex, Zeleného Raoula, dnes odhalí necenzurovanou řeč hlavy státu. Jako obvykle se svým osobitým humorem.

Letošní druhý svátek vánoční bude velkým svátkem pro všechny fanoušky kultovní komiksové postavy Reflexu Zelený Raoul. Na www.reflex.cz bude v pravé poledne odvysílán první díl nové nekorektní loutkové show, ve které si Zelený Raoul, kterého dabuje Lukáš Pavlásek, bude do studia zvát loutkové hosty ze světa šoubyznysu i politiky.

První díl bude mimořádný – tvůrcům Zeleného Raoula se podařilo natočit necenzurované autentické novoroční poselství prezidenta Miloše Zemana v autentických exteriérech Malé Strany.

Loutková show vstoupí na web reflex.cz pravidelně od ledna roku 2015 každou středu. Kromě Miloše Zemana se diváci mohou těšit také na postavy premiéra Sobotky, ministra financí Andreje Babiše, ruského prezidenta Putina, Václava Havla a Dáši Havlové, Marka Ebena nebo Jaromíra Nohavici.

Kromě Lukáše Pavláska do dabérského týmu patří také herci Jiří Štrébl (který se chopil náročného dabování novoročního Miloše Zemana) a Lukáš Příkazský. Do scenáristického týmu patří spolutvůrce komiksu Zelený Raoul Milan Tesař, zástupce šéfredaktora Reflexu Marek Stoniš a také známý český dramatik a od léta 2014 komentátor Reflexu Karel Steigerwald. Režisérem projektu a autorem loutek je výtvarník Martin Aaron Hořínek.

Show Zeleného Raula sledujte od 12.00 ZDE>>

abyss ( 27. prosince 2014 00:29 )

Zaprodance komunistů Havla jsem nesnášela a nesnáším, modrý kabát jsem nikdy nenosila a i tak je pro mě Zeman odporný odpad a trapný ožralý buran jako pro většinu lidí, co používají vlastní mozek. To jenom nemyslící Zemanovi zastánci za jeho mizivou podporou stále hledají něco co s ní nemá nic společného.....

abyss ( 27. prosince 2014 00:24 )

Já tenhle odpad už ignoruji. Sesadit se nedá, na to aby po tom všem sám odstoupil by musel mít aspoň kousek cti v těle....jenže kde by ho tento lhář, opilec a podvodník vzal...

hyundaista ( 26. prosince 2014 22:01 )

 Je neodiskutovatelný fakt,že Zeman má ze všech našich prezidentů nejnižší podporu v dějinách ČR ! A že takového křupana jsme ještě nikdy v čele neměli ! Už aby odjížděl díky své životosprávě na lafetě na smetiště dějin ! Za rakví půjde jen Putin s Ficem ! Západní politici si oddychnou ,že už nebude dělat ostudu EU,ČR a Nato !

moiaza ( 26. prosince 2014 13:27 )

Kdyby Zeman řekl ve svém vánočním poselstvím cokoliv, nikdy nevyhoví všem lidem. Havloidi a modrokabatnící budou vždy na něho nadávat.Stejně tak, jako by nadávala strana druhá, kdyby prezidentem byl spící kníže. Ten by snad i u toho projevu usnul. Jsme specifický národ bez vlastních mozků. Vždy nás musel a musí někdo řídit a diktovat. Jsme lehce ovliv

petrusaa ( 26. prosince 2014 13:00 )

Dementní pořad knížecích dementů, o 100 % by byl zábavnější zpěv České hymny knížetem Šláfenbergem

Zobrazit celou diskusi