Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Musíte být pedofil, abyste v tom viděli něco sexuálního, brání matka dcerku modelku!

Autor: shp - 
6. prosince 2014
07:01

Je ještě dítětem, ale přesto ji fotograf zvěčnil ve vyzývavé póze v šortkách. Matka Kristiny Pimenovy, mladičké modelky, která na konci roku oslaví teprve deváté narozeniny, se ohradila proti nařčení, že by na snímcích její dcery bylo cokoliv sexuálního. Člověk prý musí být pedofil, aby na nich viděl něco takového...

Kristina Pimenova se stala již ve svém útlém věku velkou senzací a mnozí jí přezdívají »nejkrásnější dívenka světa«. Jenže některé její snímky vyvolaly pořádný poprask.

Například ten, na němž sedí na posteli jen v tričku a šortkách. Na internetu už ho jeden z uživatelů okomentoval naprosto nevhodně: „Sexy nohy!“ Fotografie roztomilé dívenky tak mnohé lidi pohoršily.

„Nepřijímám tato nařčení o sexualizaci mého dítěte,“ prohlásila Glikeriya Pimenova (39), maminka Kristiny, která se také věnuje modelingu. „Jsem si jistá, že v mé mysli jsou všechny její fotografie nevinné,“ dodala.

„Musíte přemýšlet jako pedofil, abyste v nich viděli něco sexuální. V tom případě je na čase navštívit doktora,“ uzavřela matka-modelka. Že ale lidem s těmito zvrhlými choutkami svou dceru vystavuje, si asi neuvědomila.

barbatus ( 7. prosince 2014 19:03 )

Zajímavé, že to dítě je polonahé takovým přece jen pohlavně nabízecím stylem. Proč ta nahá půlka nejsou předloktí a hlava? Proč ta nahota musí být "náhodou" vždy kousek od pohlavních orgánů? Bylo by fajn číst, že neopatrné herečce se nedopatřením poodhrnula ponožka a jé, viděli jsme kotník! Nebo jí sjela rukavice...

barbatus ( 7. prosince 2014 18:52 )

Supervizor by sa mohol pozerať, ako malá vyzerá, čiže aký má výzor.

dietr ( 7. prosince 2014 16:50 )

otázka pro chytrou maminku, existují i -náctiletí pedofilové ?

arimi ( 7. prosince 2014 14:06 )

 holčička je hodne podobná dcerce johnyho deppa lily rose

pepazdp ( 7. prosince 2014 12:31 )

Nebejt ta ženská kráva, tak vzhledově tak průměr a je ti rusanda

Zobrazit celou diskusi