Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po Češce Netolické zemřela v koupelně další modelka: Zabila ji karma!

Autor: shp, so - 
28. listopadu 2014
13:44

Obě byly úspěšné modelky, obě byly nesmírně krásné a celý život měly před sebou. Jenže namísto toho našly smrt v koupelně. Po Češce Kateřině Netolické (†26) v ní zemřela i její polská kolegyně Klaudia Wysocka (†23).

Krásná Klaudia studovala makrobiologii a bydlela se svými kamarádkami v Olsztyně na severovýchodě Polska. Večer se šla jako obvykle koupat, ale když byla ve vaně příliš dlouho, zřejmě celou hodinu, začaly na ni volat její vystrašené přítelkyně.

Klaudia se ale neozývala, a tak vyrazily její spolubydlící dveře. Naskytl se jim hrůzný pohled: modelka byla bezvládně ponořena ve vodě a nejevila známky života. Dívky se ji snažily ještě oživovat, ale nepodařilo se to ani záchranářům, kteří přijeli vzápětí. Pitva vnesla do případu jasno: Klaudia zemřela na otravu oxidem uhelnatým, který unikal z vadné karmy.

Tady se smutné příběhy Netolické a Wysocké liší. U české modelky se otrava neprokázala, spekuluje se spíš o zdravotních problémech. „Byla tak plná života a měla velké ambice. Chtěla se stát slavnou modelkou, ale byla tak neskutečně inteligentní, že mohla být i přední vědkyní bojující proti virům a bakteriím.

„Na tu karmu jsme si stěžovaly u našeho domácího a ten slíbil, že ji nechá spravit. Bohužel už to nestihl,“ uvedla Klaudiina spolubydlící Magda Miechowicz (22).

salto ( 4. prosince 2014 11:38 )

Alespoň jí to nepřekáželo u šu.ání

sugarbitter ( 29. listopadu 2014 16:57 )

Ta Wysocka snad zapomněla kozy v háji.....

Rumprecht ( 28. listopadu 2014 19:03 )

To je strašná tragédie. Jenom aby kvůli tomu neklesla koruna v kurzu!

najka ( 28. listopadu 2014 16:14 )

Co u Netolické pořád p indají o karmě, když hned na začátku bylo řečeno, že tam karmu neměli!!! A co ti psi, ti pošli steskem? Tady nám někdo lže!!!

naidka ( 28. listopadu 2014 15:52 )

Všechny nesmírně krásné a nadějné modelky by si měly všechny povinně vyměnit karmu, je pro hodně nebezpečná.

Zobrazit celou diskusi