Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná matka utopila své tři děti, pak skočila vstříc smrti!

Autor: shp - 
21. listopadu 2014
07:00

Měla tři překrásné děti a další na cestě, ale neunesla rozchod s přítelem, který ji opustil kvůli jiné ženě. Fiona Anderson (†23) z anglického Suffolku se bála, že jí sociálka děti sebere, a tak je ve strachu raději utopila. Poté se sama zabila...

V Británii se odehrál děsivý případ. Přítel Fiony, se kterým měla tři děti a čtvrté čekala, jí oznámil, že si našel novou lásku. Ona to neunesla a pobodala ho. Policii pak o útoku lhala a tvrdila, že Craiga McLellana pobodal někdo na ulici.

Protože se už o Fionu v minulosti zajímala sociálka, bála se, že jí děti sebere. Levinu (3), Addyho (2) a jedenáctiměsíčního Kydena utopila ve vaně. Poté jim na tělíčka napsala „Miluji tě“ a rtěnkou jim vytvořila na čelíčkách polibky.

Na stěny svého bytu pak napsala několik vzkazů. „Miluji je a udržím je v bezpečí,“ byl jeden z nich. Poté vyrazila naposledy za svým expřítelem, aby mu řekla, že své děti již nikdy neuvidí.

Poté se jako tělo bez duše procházela dvě hodiny po Suffolku, než skočila z domu vstříc své smrti. Kvůli rozchodu tak bylo zmařeno pět lidských životů.

lokii ( 21. listopadu 2014 15:49 )

"Zahavri" to snad nemuzete myslet ani vazne. Co proti te rodine mate? Vzdyt se oba rodice staraji o vsechny svoje deti, tatinek pracuje a to, ze potrebuji pomoc - to potrebuje nekdy kazdy clovek. Zazila jsem, kdyz se herecke Lorne Vancurove narodila ctyrcata - to take nekteri lide nemohli vydychat. Tehdy dostali od mestske ctvrti kde bydleli domek s tim, ze si ho opravi a to bylo trnem v oku mnoha lidem. Clovek potrebuje nekdy pomoci, kdyz ma jedno dite a nedovedu si predstavit mit tech deti pet a jeste jedno, ktere ma take sve potreby. Ja je obdivuji a myslim, ze takova slova byste mel prehodnotit.

pepen ( 21. listopadu 2014 14:51 )

ZA TOHLE BY TĚ MĚLI KAMENOVAT A POTÉ UŘÍZNOH HLAVU TY KURVO BEZCHARAKTRNÍ!!!!!PŘEJI TOBĚ A TVÉ RODINĚ TO NEJHORŠÍ!!DOUFÁM,ŽE SE BRZY DOČKÁCH!!!!JAK SE MŮŽETE VY SKURVENCI TAKCHLE CHOVAT-JE TO POŘÁDNÁ RODINA-ON PRACUJE!!!NĚKTEŘÍ ČEŠI MŮŽOU JÍT DO ***E-NEMAJÍ V BYTĚ TAKOVÝ POŘÁDEK JAKO ONI!!!!STAČÍ KDYŽ JEDEŠ V TRAMVAJÍ NEBO V METRU-SMRDÍ JAKO TCHOŘI!!!

e.44 ( 21. listopadu 2014 14:50 )

Jo, jo, Juvenilní Justice, legální obchod s dětma posvěcený UNICEF a bůh ví kým ještě.

bre-burda ( 21. listopadu 2014 11:28 )

Tohle mne fakt štve. Když si lidi myslí, že děti jsou jejich majetek a zabíjejí je, jako když při hádce se rozbíjí nábytek v pokoji nebo nádobí v příborníku. Fuj!

kokosino ( 21. listopadu 2014 10:59 )

Tak to musis byt dost ubohy kdyz pises takove sracky ... takhle urazet ty hajzle vis kolik je prostitutek nasich bilich kurev bez si to zjistit a pocitej poradne kolik je tam ciganskych kurev a kolik nasich a o zlodejich ani nepis bo cigan udela skodu za 10 tisic a nasi jdou do milionu cigani jsou hlupaci tak kradou v malem ale nasi jsou chytri tak kradou ve velkem tak si to uvedom co pises urazis a nevis kde zijes mas deti? Tak radeji nemluv o jinych detech oni za tvoji nevychovanou drzku a nevymachanou nemuzou .

Zobrazit celou diskusi