Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivý moment: Islamista za chvíli zasekne sekyru do hlavy policistovi

Autor: dce - 
24. října 2014
10:28

Přímo v centru New Yorku zaútočil šílený muž na skupinu policistů. Vyřítil se na ně se sekerou a nejmladšímu z nich ji zasekl do hlavy. Ostatní policisté ho bez váhání zastřelili. Co za útokem stojí, je zatím předmětem pátrání – policie prověřuje i možnost teroristického útoku.

Zale Thompson (†32) nedávno konvertoval k islámu. Podle všeho byl vzdělaný, i když podle výpovědi známých trošku divný. Co ho vedlo k bláznivému útoku na policisty, se zatím neví. „Zatím nic nenasvědčuje teroristickému útoku, ale prověřujeme to,“ prohlásil jeden z policistů.

Celý útok se odehrál velmi rychle – Zale se vyřítil zdánlivě odnikud, podle svědků ho ale policisté viděli, ještě než zaútočil. „Křičeli na něj, ať tu sekeru pustí,“ prohlásil jeden z mužů, kteří celý čin na vlastní oči viděli. „On tu sekeru ale zvedl a zasekl ji policajtovi zezadu přímo do hlavy! Šel okamžitě k zemi... a pak tam prostě jen ležel a celý obličej měl pokrytý krví,“ dodal.

Další svědci vypověděli, že policisté vystřelili sedm ran, než šel útočník k zemi. Jedna zbloudilá kulka zasáhla nevinnou ženu stojící poblíž do zad, podle policistů je její stav stabilní. 

Zasaženému policistovi je teprve 25, ve službě byl teprve pět měsíců. Útočník zasáhl i jiného policistu, kterého seknul do paže. Podle přátel a bývalých spolužáku Zalea Thompsona byl muž vždy velmi pozitivní a vystudoval vysokou školu. Jeho islamistické tendence všechny z nich překvapily. Zale už měl ale i facebook plný arabských textů a obrázků zahalených bojovníků islámu.

tgbb ( 24. října 2014 18:16 )

tajná operace PAPERCLIP zapojila do administrativy USA vědce typu Mengele ,USA pokračovaly v nacistických pokusech na licdech , NASA byla založena na nacistovi Verneru von Braunovi,ALE ve skutečnosti jen Argentina vydala 40 000 pasů katolickým chorvatským masovým vrahům UStašovcům ,takže záchrana nacistů USA a katolickou církví byla v řádu statisíců , navíc _Banderovci a členové gestapa ,SS v pobaltských státech se stali špiony USA

jezibababa ( 24. října 2014 16:53 )

anka ( 24. října 2014 16:28 )

nebyla jsem to ja, kdo si tu musel menit nick...

tosca28 ( 24. října 2014 15:54 )

tochadda:

tosca28 ( 24. října 2014 15:43 )

nofar:

Zobrazit celou diskusi