Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Adam se pokusil upálit přítelkyni: Už jsem se rozhodl, zabiju tě!

21. září 2014
08:16

Osmnáctiletého Američana čeká zřejmě velmi tvrdý trest. Ze žárlivosti se pokusil upálit  expřítelkyni. Jeho děsivý útok mladé dívce bude do smrti připomínat obrovská jizva na hlavě.

Adam Shigwadja vyzbrojený nožem se vlámal do domu své bývalé přítelkyně a ukryl se v pokoji. "Když jsem vešla, díval se na mě tím nejstrašnějším pohledem, jaký jsem na někom kdy viděla. Ptala jsem se ho, co tam chce. Řekl: Zabiju tě, už jsem se rozhodl!"

Mladík vzápětí Sophii i sebe polil benzínem. Než stihl škrtnout, dívčin bratr pochopil, že se něco děje a vtrhl do místnosti vyzbrojený baseballovou pálkou. Adamovi se podařilo utéct. Ne však na dlouho. Už druhý den ho dopadla policie a obvinila.

Sophia je stále hospitalizovaná a vzpamatovává se z utrpení, které zažila. Navždy jí ho bude připomínat kruhová jizva, která se táhne od vrcholu čela až k pravému uchu. Paradoxně ji způsobil její bratr, který sestru omylem zasáhl baseballovou pálkou, když se snažil zpacifikovat útočníka. "Beru to jako nevyhnutelnou cenu za přežití. Kdybych neměla tu jizvu, nebyla bych tu vůbec," omlouvala bratra Sophia.

zarazenyprd ( 21. září 2014 12:20 )

Nejhůř dopadl ten její bratr - za tak nešikovnou ránu se bude do smrti stydět.

Zobrazit celou diskusi