Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zbitou ženu v komatu našli policisté až po několika dnech

Až po několika dnech našli policisté brutálně zbitou ženu ze Žďárska (ilustrační foto)
Až po několika dnech našli policisté brutálně zbitou ženu ze Žďárska (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Jiří Čada - 
14. ledna 2014
17:43

Brutální útok na ženu (48) v Unčíně na Žďársku vyšetřují krajští kriminalisté. Těžce zraněnou ženu v kómatu našla o víkendu v jejím bytě přivolaná policejní hlídka. Policie už pachatele dopadla.

Na místě bylo zřejmé, že žena v tratolišti krve ležela několik dnů. „Policisty přivolala na místo starostka v sobotu,“ informoval Blesk jeden ze sousedů. Ten také uvedl, že těžce zraněnou ženu již před dvěma roky rovněž brutálně zmlátil cizinec, který si nyní odpykává svůj trest.

„Já mohu jen říci, že na telefonickou žádost ženina blízkého přítele z Německa jsem na místo přivolala policejní hlídku. Víc o tom nebudu mluvit,“ ohradila se starostka Unčína Vlasta Grohová.

Policisté v usedlosti našli zbitou těžce zraněnou ženu v bezvědomí, kterou záchranáři převezli na oddělení ARO novoměstské nemocnice. „Případ prověřujeme, ženu jsme zatím vzhledem k jejímu stavu nemohli vyslechnout,“ odmítla se k případu více vyjádřit mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

Policisté údajně zadrželi mladého dělníka, který pracoval na opravách usedlosti napadené ženy. „Okradl ji a pak jí chtěl asi zabít,“ uvedl soused, který prý muže v domě napadené viděl.   

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání