Alraune se v odpovědích nevyhýbala ničemu, ale témata jako láska a vztahy převládala.  A touhy po otěhotnění. „Úplňková noc vám může pomoci, ale než se budete věnovat "výrobě potomka", nechte se měsícem uklidnit a načerpejte z něj energii. Třetí velký úplněk v řadě má mimořádnou sílu, a největším nepřítelem je často naše vlastní psychika,“ radila čarodějnice.

Čarodějnice se nebála ani rady jak na osudového muže. „Úplněk vybízí například ke kouzlům se zrcadlem. Zapalte bílé svíce a připravte čisté zrcadlo, uvolněte se a v zešeřelé místnosti se soustřeďte na zrcadlo. Po chvíli se zrcadlo začne kalit a nabídne vám obrazy vašeho podvědomí. Možná, že ten, koho uvidíte, bude pro vás překvapením. Mnoho věcí víme, jen si je nechceme připustit,“ poradila na chatu.

Dodala také, že superúplněk může pomoci i při snaze o získání lepší postavy. „Úplněk je považován za velmi vhodné období pro start hubnutí, ale jednorázově shodíte jen krátkodobě. Úplňkový půst neuškodí, důležité ovšem je, aby byl v harmonii celý váš organismus,“ napsala Alraune.