ONLINE CHAT
Dobrý den, narodila jsem se 14.8.1971 ve 21,40 hod.. Ráda bych věděla,co bych mohla udělat o úplňku pro zdraví a pohodu v práci. Děkuji a přeji Vám krásný den. S. (Silvie)
Foto
O úplňku se doporučuje držet půst, pokud chcete udělat něco pro svou psychohygienu, najděte si klidnou chvilku a věnujte ji meditaci za svitu měsíce. Hodně štěstí.
Provází mě celý život kletba,je možné to nějak zrušit,nebo je nějaká pomoc?(Andulka)
Foto
Pokud je kletba tak úporná, že vás provází celý život, bude zřejmě třeba ji konzultovat s nějaký odborníkem. Co můžete udělat vy? Vysypat rohy bytu či domu solí, obejít celý dům s bílou svíčkou, která spaluje negativní energii, obecně hodně používat svíčky, a do domu umístit co nejvíc kytic bodláků, kaktusů a jiných ostnatých rostlin. Situace by se měla výrazně zlepšit.
Dobry den, stoupa pocet porodu? Da se tom nejak zabranit? Hrozi mi predcasny porod :-) A uplnek pry deti vyhani ven. Dekuji(Leona)
Foto
Vezměte si na pomoc adulár, jemný kámen, který chrání mateřství a přitom je "milovaným dítětem úplňku". Uklidní vás. A nebojte se, superúplňky se ve statistikách předčasných porodů neprojevily. Hodně štěstí s děťátkem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, existuje nějaký rituál na přivolání lásky, který by mohl být využitý při úplňku? Děkuji (Janča)
Foto
Úplněk může milostné čarování podpořit. Duchové sedmi větrů Zatím jsme se k živlu Vzduchu chovali macešsky, ale teď to napravíme. Toto kouzlo má silný emocionální náboj a je účinné. Nejlépe je ho konat na kopci, nelze ho však doporučit těm, kdo trpí akrofobií. Pro invokaci Duchů Sedmi větrů také zvolte noc úplňku. Postavte se na rovné místo, rozpřáhněte ruce, abyste cítili vzduch, který proudí kolem vás, a pomalu se otáčejte ve směru hodinových ručiček. Dejte si pozor, abyste se nepohnuli z místa, na kterém stojíte. Přitom pronášejte toto zaklínadlo: Duchové Sedmi větrů Poslové vědění, moudrosti, pravdy i síly Strážcové země, moře a nebes slyšte bloudícího poutníka dopřejte prosbě sluchu v tuto chvíli. Ti, kdo se vás bojí, ať mě najdou. Ti, kdo vás nenávidí, ať oškliví si mě. Chci jít tou cestou, vaším jazykem mluvit Odít své kosti do vaší síly Obrnit mysl základem pevným Vesmírnou silou, kterou sdělujete Moudrost a pravdu Čistotu ducha Dejte mi sílu žáru, dovednost v lásce Duchové Sedmi větrů, slyšte můj pláč A dejte, aby se tak stalo. Potom poděkujte Duchům větru za pomoc, můžete do vzduchu rozprášit nadrcený rozmarýn a zázvor. Kouzlo lze opakovat každé úplňkové noci, jeho účinnost bude sílit.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak nejlépe využít úplněk k očištění drahých kamenů? Děkuji (Lenka)
Foto
Úplněk se hodí k očišťování "jemných" kamenů, které nemají rády sluneční světlo, například adulár. Nabíjet při něm lze také perly, bílý korál, jadeit a podobně. Kameny opláchneme pod tekoucí vodou a pak vystavíme měsíčnímu světlu.
DOBRÝ DEN,OTĚHOTNÍM JEŠTĚ?Může mě uplněk nějak pomoci? děkuji(věra s.)
Foto
Úplňková noc vám může pomoci, ale než se budete věnovat "výrobě potomka", nechtě se měsícem uklidnit a načerpejte z něj energii. Třetí velký úplněk v řadě má mimořádnou sílu, a největším nepřítelem je často naše vlastní psychika.
Dobry den, muze mi uplnek pomoci k vysnene praci,kdyz jsem nyni ve vyberovem rizeni? Dekuji;-)(Marketa)
Foto
Úplněk pomáhá odpovídat na otázky, když věnujete noc meditaci o tom, co chcete, je dost pravděpodobné, že se mnohem lépe připravíte na to, co bude. Magie je vždycky otázka toho, jestli dokážete probudit to, co v sobě máte a nevíte o tom.
Dobrý den! Jsem na počátku sbližování se s novým mužem. Do života zdá se ideální. Je nějaká šance, byť prostřednictvím nějakého rituálu, zvýšit možnost, že to vyjde? Děkuji(Ella S.)
Foto
Úplněk přeje záležitostem lásky, ale pokud jde o sbližování, zkusila bych tradiční podzimní kouzla. OBlíbená jsou kouzla "jablečná". Jablko se rozkrojí a každý z milenců sní jednu polovinu, to posílí spojení a zaručí štěstí ve společném vztahu. Další, votivní kouzlo radí zahřát jablko v dlaních (v drsnějších středověkých návodech se praví „dotknout se jablkem genitálu“) a potom ho dát své lásce. Pokud ho dotyčný či dotyčná sní, bude vaši lásku opětovat.
Dobrý den, jaká budou tažena výherní čísla ve sportce v 10. září? Děkuji za odpověď.(Frenk)
Foto
Na takovou otázku bohužel kyvadlem odpověď nenajdu. :) Nicméně šťastnou ruku při sázení.
Dobrý den, jak pomoci přítelovi, abys se osvobodil z nefunkčního vztahu a byl se mnou?(Marie V.)
Foto
Ukončení vztahu je vždycky na těch, kdo jsou jeho aktéry a rozhodnout za druhého není dost dobře možné. Tohle rozhodnutí je na něm, vy dbejte hlavně na to, abyste sama nemarnila čas čekáním. Ostrý řez je často milosrdnější než dlouhá agonie, ale bohužel, vůle musí vyjít od těch, kterých se to týká. Konečně, vy potřebujete vědět, že se rozhodl pro vás, ne, že je to výsledek manipulace.
Dobrý den, poradíla byste prosím, jak pomoci k zahojení jizev po složité operaci? Děkuji Lucie(Lucie)
Foto
Osobně jsem vyzkoušela masáže čerstvých jizev oblázky drahokamů, vhodný je křišťál, citrín, záhněda. Kameny po masáži vždycky očistěte v tekoucí vodě a nechte nabít na slunci.
Dobrý den, jak si přičarovat při úplňku toho "pravého" muže? děkuji Mon.(Monique)
Foto
Úplněk vybízí například ke kouzlům se zrcadlem. Zapalte bílé svíce a čisté zrcadlo, uvolněte se a v sešeřelé místnosti se soustřeďte na zrcadlo. Po chvíli se začne kalit a nabídne vám obrazy vašeho podvědomí. Možná že ten, koho uvidíte, bude pro vás překvapením. Mnoho věcí víme, jen si je nechceme připustit.
Dobrý den, zajímalo by mě jestli ještě "stihnu" mít své první dítě. Je mi 35 let . Díky (Pavla)
Foto
Pětatřicet let není nijak vysoký věk, není třeba propadat panice. Snažte se na myšlenku na dítě neupínat a spíš se soustředit na sebe jako na zdravou, plodnou ženu. Podzim je období zrání, sklizně... a v pětatřiceti už pomalu přichází čas sklízet :)Psychika v tom hraje velkou roli, ať už jde o otěhotnění, nebo o partnerský vztah.
Dobrý den, Je pravda, že při úplňku se snadněji hubne? Co byste v té souvislosti radila? Děkuji, (Marie)
Foto
Úplněk je považován za velmi vhodné období pro start hubnutí, ale jednorázově shodíte jen krátkodobě. Úplňkový půst neuškodí, důležité ovšem je, aby byl v harmonii celý váš organismus.
Dobrý den, chtěla bych si rozjet vlastní podnikání, tak abych se uživila a svoji rodinu a byly v pohodě, nemusím vydělávat miliony, ale tak, aby to bylo fajn.Dá se to prosím, uplňkem nějak ovlivnit? moc díky a krásný den.(Šárka)
Foto
Úplněk přeje novým projektům, takže je k novému startu vhodný. Soustřeďte se na své plány o úplňkové noci, a můžete najít mnoho odpovědí na své nevyslovené otázky. Hodně štěstí.
Dobry den chci zhubnout,poradte prosim.Dekuji Katka(KATKA)
Foto
Klasická úplňková rada je půst, při kterém budete přijímat dostatek tekutin. Pomáhá to ovšem spíš jednorázově. V dlouhodobém horizontu pomůže spíš meditace s úplňkem, která vám možná přinese odpověď na otázku, proč je pro vás jídlo důležité, co vám nahrazuje a přinese touhu vyplnit život jinými příjemnostmi.
Dobrý den, chci se zeptat,zda může tento úplněk zvýšit šanci na výhru např. sportky :)) Popřípadě,jestli můžete posadit nějaký rituál,aby se mě peníze jak se říká držely ;-). Děkuji za odpověď. Hezky den :-)(bibika)
Foto
Speciálně úplněk šance na výhru nijak nezvyšuje, ale vždycky můžete posílit své štěstí a prosperitu jinými prostředky. Zabalte do zelené látky čerstvý kaštan, přidejte k němu minci a noste ho při sobě, přináší to štěstí nejen ve hře.
Dobrý den, šlo by spravit manželství před rozvodem? Děkuji(lenka)
Foto
Dobrý den, důležité je, proč se manželství rozpadá. Pokud je důvodem nepochopení a nesoulad, únava z dlouhého vztahu a podobně, je slušná šance, že se situace může zlepšit. Sepište na papír všechno, co se vám na vašem vztah nelíbí, staré křivdy, pozapomenutá provinění a papír buď spalte,nebo hoďte do vody, podle toho jaký živel je vám sympatičtější a představujte si, že ta negativa už jsou za vámi. Pak můžete začít s čistým stolem. Ideální by bylo, kdyby k tomu byl ochoten i manžel, ale nutit někoho k magickému rituálu nelze. Hodně štěstí
Dobrý deň! Jak uďspäť rituál na na zrušení kliatby, příp.vrácení odesílátělo. Děkuji.(Hana Souckova)
Foto
První pomocí v případě kletby je obejít prokleté místo se svíčkou a představovat si, že v jejím plameni hoří negativní energie jako pavučina. V případě, že je prokletím stižena osoba, je dobré obkroužit se svíčkoum, protáhnout nad plamenem dlaně, aby veškerá negativní energie mohla shořet. Do plamenem můžete pronést tuto formuli: Ručím kletbu, kterou na mě seslal xxx a všechno zlo a nenávist vracím tomu, kdo je vyslal. Ať se stane tak, jak bylo řečeno. Potom svíci sfoukněte. Každopádně se vyhněte tomu, abyste se mstila, kolotoč nenávisti by to jen roztočilo.
Dobrý den,myslíte že může úplněk napomoc otěhotnení? L(LolaM)
Foto
Úplněk je pro kouzla plodnosti velmi vhodný, můžete zkusit například úplňkovou meditaci plodnosti. Před meditací je vhodné dopřát si koupel s esenciálním olejem, který uklidňuje a uvolňuje, lze použít levanduli, santal, routu, růžové dřevo a podobně. K obřadu vybereme klidné místo, kde nebudeme rušeni, ideální je léto a teplé počasí, protože u tohoto druhu meditací je oděv poněkud na překážku. Potom ulehneme na sluncem prohřátou zem, snažíme se ji vnímat celým tělem a všemi smysly. Pomalu, klidně dýcháme se zavřenýma očima, představujeme si, že Síla země stoupá páteří nahoru, plní podbřišek, někdy se objeví slabé trnutí končetin. Je možné šeptat, nebo jen v duchu odříkávat prosbu k Zemi: Pro ženy: Velká Matko, obejmi mě, skryj mě, propůjč mi Sílu k boji i k lásce. Velká Matko, dej, ať do mě vstoupí slunce tak, jak přichází k tobě. Intenzivní meditace může přinést pocity podobné orgasmu.
Jak dosahnout aby si vas pritel chtel vzit,predem dekuji(Terese)
Foto
Dobrý den. Důležitý je důvod, proč chcete, aby si vás vzal. Zdá se vám, že vás dostatečně nemilujete, nevěříte mu, jde vám o potvrzení vašeho vztahu? Magie zpravidla ovlivňuje vztahy, pokud je váš vztah dobrý a láskyplný a partner jen nechce z nějakého důvodu svolit k sňatku, není moc taktické ho do toho nutit. Existují samozřejmě manipulativní techniky, ale ty do funkčního vztahu nepatří. Z magického hlediska může sňatek nahradit některý z magických rituálů, například ohnivá přísaha: Ohnivá přísaha Text přísahy mohou partneři také napsat na papír (vhodný je ruční papír, ideální je papír doma zhotovený) a pak tento papír spálit v plameni rudé svíce. Při pálení říkejte: Plameny, ochraňte naši lásku a přísahu proti škůdcům, pochybnostem i protivenstvím. Je také možné přísahu napsat na kámen a ten zakopat do země na místě, které máme obzvláště rádi. Vzdušný živel pro přísahy lásky a věrnosti vhodný není, už pro svou nestálou podstatu. Po pravdě řečeno, pokud nejde o majetek, mají magické přísaha stejnou moc "ochránit" vztah, jako sňatek. Trvání přísahy vždycky závisí spíš na aktérech, než na obřadu.